- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
Új hozzászólás Aktív témák
-
lvb
aktív tag
Én W8 alatt is csak desktopon dolgozom, az RT-s appokat Desktop gépen nemigen használom, a gépet is csak a frissítések miatt indítom újra, ha kérik. Így a kezdőlapot elég ritkán látom...
Ezt a start menü dolgot valahogy nem vágom, hogy miért hiányolja bárki is. Nekem egyátalán nem hiányzik. A computer/manage, vagy control panel most +1 kattintás, mint W7-ben. De ezeket elég ritkán használom, hobbiból nem mászkálok a control panelban...
W7-ben a start menüt eddig is szinte csak keresésre használtam, általában tudom, hogy mit akarok elindítani
Ez most a Windows gomb helyett Windows + Q. A másik amit néha használok, az a Windows + I. Ami engem bosszanott - és érdekes, hogy ez senkit nem zavar, pedig még most is van, hogy mellényúlok, az az ALT + SHIFT lecserélése a Windows + SPACE-re - Ezt elég sokat használom.
A Start Screenel is "csak" annyi a bajom, hogy randa mint az állat. Amúgy jobb, mint a start menü. A menüknél - submenükkel megszorva - rühel(t)em azt, mire megtaláltam 1 -1 ritkán használt programot (akármit), most sokkal gyorsabban megtalálom a csúszkát lassan jobbra húzva...
A csempéket király ötletnek tartom, de ugyanaz a legnagyobb hátránya, mint ami az előnye
Előny: Az SW írója infókat rak ki eseményekre reagál, dinamikusan változik a felülete stb. az SW elindítása nélkül. A hátránya is ez. Egy csempe úgy néz ki ahogy az SW designer megálmodta => különböző SW-k esetén csiricsáré felület.
Új hozzászólás Aktív témák
- DUNE médialejátszók topicja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- LG 34WR55QK-B - 34" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - FreeSync Premium - HDR 10 - USB Type-C 65W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Eladó ÚJ csak bontott állapotban lévő Xiaomi Redmi 13C 4/128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest