- Google Pixel topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
Adamyno
tag
válasz
gyurkikrisz #65 üzenetére
Oszlopokat mászok
-
törölt tag
válasz
f(x)=exp(x) #74 üzenetére
Az biztos, de ha van jobb is akkor miért ne.
-
Jano_023
őstag
Igazából szerintem a note széria és az S széria között nincsen nagy külömbség. A méretet leszámítva. Szóval ha kapna egy erősebb tokozást és képernyőt az jó lenne.
-
Kékes525
félisten
-
törölt tag
válasz
f(x)=exp(x) #51 üzenetére
Ok, máshogy látjuk a dolgot, semmi gond.😆 Én úgy gondolom, hogy a G4 közelebb áll a Note4-hez már csak a mérete, bővíthetősége miatt is. Szeretem a phableteket, ne érts félre, "megettem" 2db Note4-et, de a mindennapokban inkább a "long vehicle" jut róluk eszembe. A G4 már phablet(nekem).
-
Adamyno
tag
Note4-em van, 8000Ftos gumi tokkal ami már nagyon sokat bizonyított. Tönbször is közel 10m magasból esett betonra és kibírta. Viszont egyszer kb 1m magasból ráesett egy kavicsra kijelzővel lefelé. Betört. Kellene rá valami kemény fólia. Hardveresen elégedett vagyok vele. Picit az 5.0.1 Android mintha több memóriát használna pedig tudtommal az ellenkezője volt a cél éa akku is most egy picit jobban merül. Ez előtt és amíg ez szervizben volt addig note1-et használtam. Egy átok volt ehhez képest
Ha maradna a kinézet picit jobb üzemidővel, esetleg erősebb procival és több rammal megérné nekem. A microsd fontos. Céges allalmazások is futnak a háttérben elég sok, szinte folyamatos vpn kapcsolat és titkosított eszköztárhely. 100%-ban ki van használva a toll is de még a gpu is mert néha játszom.
-
.Szaki.
addikt
A Note széria az egyedüli amire azt mondom a Samsungok és más telefonok közül is, hogy nem is kell nagyon változnia külsőre, ez úgy van rendben, ahogy kell. Szép is, jó is, mondjuk olyan drága, hogy az valami eszméletlen, de ez legalább nyújt is cserébe valamit, hiszen tudás terén sincs hiány. Nagyon gondolkodtam most egy Note 3 Neo beszerzésén pont ezek az okok miatt, de sajnos ahhoz képest, hogy egy éve debütált telefon, sehol se volt kapható, szóval sajnálom. Ki tudja lehet, hogy két év múlva időben észreveszek majd egy Neo-t és én is csatlakozhatok a Note tulajokhoz.
-
Mr.Silkó
veterán
Nagyon szép ez a látványterv!
(#56) janeszgol >
Ez így igaz.
-
janeszgol
félisten
Félreértetted vagy nem jól fogalmaztam. Tehát felesleges elvárni, hogy olyan nagy újdonságok legyenek benne, mint egy fél-, egy éves telefonban. A cél megnyerni a 2-3 éves telefonok tulajdonosait, akik csere előtt állnak, hogy ne menjenek más márkához. (Lásd M7-M9, Sony Z1 - Z3+)
De ezeket már többször is olvastam itt, a jelenlegi csúcskészülékek tulajdonosai szoktak lenni a legnagyobb fikagépek (bár ez a topic most kivétel eddig). Pedig nem nekik készítik.Bocsi, csak a szemem szúrja mindig. Az ember olvasna egy jót a HSZ-ek közül, aztán az M8 tulajok szénné fikázzák az M9-et, Z1 tulajok a Z2-őt, Z2-sök a Z3-at vagy Z3 pluszt. Kedvencem az S4 - S5 kapcsán volt.
-
PandaMonium
őstag
Engem még mindig jobban vonz a Oneplus Two (főleg ismerve, hogy a Samu hogy áll a custom ROM-ok kérdéséhez), de a Note széria mindig is tetszett.
-
janeszgol
félisten
Őő a Note 5-öt elsősorban nem a Note 4 és S6 tulajoknak készítik, hanem a Note 3 és S4/S5 mobilokat használóknak. Nem?
-
f(x)=exp(x)
őstag
válasz
#67656192 #42 üzenetére
Az S6-nak a G4 nagyon is a kategória társa, csak sok mindenben különböznek. Pl.: kijelző, proci, anyaghasználat.
Igaz, hogy az S6-nak 5.1"-es kijelzője van, a G4-nek meg 5.5-ös, de a helykihasználás 70.48%, 70.46% a G4 javára, tehát szinte 1 méretűek.
A Note széria "ellenfele" a G Pro széria, de az S Pen miatt a Note-oknak nincsenek ellenfelei. -
Teetuss
csendes tag
Én még reménykedek a cserélhető akkuban és a microSD bővíthetőségben....hátha.
Ha nem, akkor hiába vártam még egy évet a cserével és note 4-re újítok ősszel
-
-
Halkow.
senior tag
Hogy néz már ez ki
-
törölt tag
Igaz de ez egy apró gyorsan kizárható ritkán előforduló hiba. Ezt a magyarázatot sem fogadom el.
...
Szerintem az S6 a jelenlegi best, nem az lg g4.Utóbbi elé helyezném a Note4-et is.
A g4 egy méret osztállyal feljebb van, így sokaknak már nem opció . Az s6- nak nem kategória társa max azért kerülnek egy asztalra mert közel egyszerre jöttek ki és mindketten csúcstermékei az adott gyártónak. -
Kékes525
félisten
-
istnag
addikt
Akkor biztos volt már M9, I6(s) , Z3, Nexus 6, Zenfone 2 stb is? Vagy, hogy vontad le ezt a következtetést?
(#31) Littlecar :
Azért abban egyet lehet érteni, hogy egy mobilban a microSD kártya lehet sok gond okozója, pláne, ha nem megfelelően választjuk ki. A júzer meg persze mit kezd először szidni a telefont vagy a rendszert. -
SX Wave
aktív tag
Ha marad a microSD, akkor jöhet a kicsikém
-
Acélfarkas
őstag
Note 3-am van, továbbra se érzek késztetést a váltásra.
De majd pár hónap múlva kiderül milyen lesz a Note 5 ténylegesen.
-
Danny365
őstag
SamMobile ezeket állítja a Note5-ről:
- 5.67" QHD
- új Exynos 7422 SoC
- üveg hátlapAkár még jól is elsülhet.
-
Fejvadi
nagyúr
Fém házban lenne az igazi.
-
törölt tag
Ja, bocs elírtam, hátlapra gondoltam.
A bővíthetőséget még nem írnám le, max az eddigi formában. Floppy után is eljutottunk a microsd-ig, nehogy már megálljon itt a világ. Én több okból is igénylem a cserélhető adat hordozó jelenlétét. Az sd elhagyásának indoklása a Samsung részéről csak duma,(jobb a matek) az lg a G4-gyel rájuk is cáfolt.
-
DiamondBack
senior tag
Ez alapján marad a a Note 4 (meg az S6☺)
Kinézet miatt nem cserélném.
Hardver miatt sem.
Kijelző felbontás növekedés miatt sem.
Bővíthetőség kérdése miatt sem.
Dudorkamera megintNem tetszik.
Az egyetlen dolog az ami érdekelhet az az hogy az S6 alukerete jobban tetszik mint a Note4-é nem győzöm polírozni, ha olyan lesz az 5 annak sokan örülnek majd.
Viszont kiváncsian várom az új szolgáltatásokat amik érkeznek vele. -
willope
tag
Note 4-gyel a kezemben kérdéses, hogy mit tudnak mutatni, hogy lecseréljem. A lollipoppal rendesen szétb...ták az eredetileg atomstabil telómat, amiért megorroltam a samura. De akárhányszor nézegetek boltokban telefonokat, ha melléteszem az enyémet és összevetem a tudásukat mindig az enyém a nyerö. A kamera még a G4-nél is picit jobb, valósabb színekkel.
Szóval ha lecserélem csakis a kövi Note jöhet szóba. Ha az majd jobban kezeli a lollipopot, meg lesz benne fullos akksi annyi nekem elég is. A sajátomat meg tovább passzolom tesómnak. -
hunluigi
senior tag
Note 3-ról váltanék. De ha a kivehető akku és az az SD helyet kispórolják akkor nem fogok.
-
*Mukeey*
addikt
Note5-re fogok váltani 3ról...nekem tetszene igy😋
-
HardRic
addikt
Redmi Note 2 talán aminek hajlított üveg a hátlapja? Azon képek alapján elképesztő szépen mutat, ha a Samsung ezt továbbviszi pár érdekes színnel, akkor nagyon mutatós készülékek lesznek.
(Tavaly nem gondoltam, hogy a design-t fogom dicsérni egy Samsungnál.) -
bteebi
veterán
Tetszetős, megcsinálhatják
.
-
Ricardo
titán
Nekem tetszik. Feltéve, hogy valóban ilyen lesz.
-
Quqesz
nagyúr
Fú mekkora dizájn változás!...ja nem
...de nem csak a samu csinálja ezt,a dizájnerek szabin vannak mindenhol.
-
ctvagyok
őstag
Ebbe a vastagságba belefér a pletykált nagyobb aksi. Legalábbis az illene bele, ha már nem lehet majd szétszedni. De talán a hajlított hátlap nem üveg lesz. Legalábbis jól tennék, ha lemondanának az ujjlenyomat gyűjtő üveg hátlapról.
-
S@s
tag
Várom már a megjelenést.
Remélem nem hamarkodtam el az S6 vételét. A microSD bővíthetőség és az egyszerű akku csere a nem levehető hátlap miatt hiányzik nagyon.
-
legiaap
félisten
Két dolgot akarok csak. Bika akkut, hogy 1 teljes napig bírja igen erős használat mellett, plusz ne legyen üvegből a hátlap mint az S6-nál.
-
Már nagyon várom a megjelenését. Lehet ez lesz a következő kütyün
-
Note 4-et imadom igy varom!
-
kengyel
nagyúr
Jó lesz ez, csak várjuk ki a végét.
-
azt az előlapi samsung feliratot elfelejthetnék már..
-
Bilux
veterán
Jelenleg a legjobb telefon az az LG G4 mondom ezt S6 tulaj ként. Volt G4 is...
-
a.sebi
őstag
Note 1esem volt !nagyon kedves emlekek fuztek hozza !orulnek ha egyszer a samu vissza csabitana valahogy , azota nem sikerult nekik!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Google Pixel topik
- Huawei MediaPad M5 - nagyot szól
- Víztisztító berendezések - kancsók - szűrőbetétek
- Automata kávégépek
- Majdnem mindenki a TSMC 2 nm-es node-jára vágyik, de van egy nagy probléma vele
- Milyen egeret válasszak?
- Óvodások homokozója
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- OnePlus 7T Pro 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Apple IPhone 14 Pro Max GOLD 128GB KÁRTYAFÜGGETLEN 86% AKKU
- iPhone 11 pro max Gold , független 64GB
- Apple IPhone 14 PLUS PURPLE 128GB KÁRTYAFÜGGETLEN 96% AKKU
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- MAGYAR Larousse Enciklopédia 1-2-3 egyben 2999 ft
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest