Új hozzászólás Aktív témák
-
<Lacy85>
addikt
Ez a szoftveres avultatás nem tudom manapság mennyire állja meg a helyét. Ott az említett S7 Edge. Most 3 éves, biztonsági frissítésen kívül mást már nem kap, de én nem érzem rajta, hogy Oreo-val lassabb, rosszabb lenne, mint MM alatt volt. Sőt, az új rendszerrel inkább még gyorsult is.
-
"amíg a frissítésekkel elavulttá nem teszik..."
ROM-olni kell majd - és persze szurkolni, hogy ne legyen komoly biztonsági rés a használt régi ROM-on.
A jelenséget amúgy az s2-mön 100%-ban meg tudom erősíteni, amikor 2.x helyett felraktam a legutóbbi ROM-ot 2évvel ezelőtt, totál lehalt a rendszer. GPS percekig kereste a jelet, chrome már a 3. tabot is újratöltögette, és a korábban pörgős teló fájdalmas lassúsággal nyitott meg bármit, kb mintha bányász-trójai futna rajta. Nem sajnálom, felette tleg eljárt az idő, de az s7e-t sztem 3év múlva is sajnálni fogom, és inkább faragok rá LineageOS-t, cserélek akksit, mintsem kidobjam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Víztisztító berendezések - kancsók - szűrőbetétek
- Budakeszi, Páty, Telki, Budajenő, Zsámbék, Tök, Perbál topik
- Autós topik
- Villanyszerelés
- BestBuy topik
- Gitáros topic
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Anime filmek és sorozatok
- Környezetvédelem
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával l
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB fekete, szép állapotban
- iPhone 15 Pro 128GB Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4355
- iPhone 11 Pro 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4354
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁLTALÁNOS IGAZGATÓHELYETTES tábla
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest