- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Gyűjtögeti a Xiaomi 16 az engedélyeket
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Solt-
veterán
válasz
#85552128 #71 üzenetére
Persze, csak ugye ez akkor nem számított, mert érdemben semmi nem történt sem DX11.1-re, sem DX11.2-re.
No de mindegy is, én pont abban látom a lényegi előrelépést, hogy a szoftveres korlátok ledőlése miatt most már mindenki kénytelen lesz érdemi fejlesztéseket is eszközölni, és talán még egyszer nem futunk olyan zsákutcába, mint amiben idáig voltunk...
-
-Solt-
veterán
válasz
#85552128 #68 üzenetére
A gond az, hogy a 1,5 éves GTX780-m, ami 600 ajrós áron nyitott, Tier1-s szint...
Igen, jön majd a következő generáció ami majd mindent tud amit kell... a gond csak az, hogy rég nem itt lennénk, ha nem csak az AMD fejlesztett volna érdemben.
Persze azt elismerem, hogy az átlag júzert csak a vásárlás pillanata érdekli, és a háttérre magasan tojik.
-
-Solt-
veterán
És eljön majd az idő, amikor a fejlesztők lesznek szidva, nem a driver írók...
-
-Solt-
veterán
Ne foglalkozz vele, hogy még egyetlen játék nem jelent meg azon kritériumok szerint, amikről az elmúlt pár hétben, hónapban szó volt, és ami a lényeg lenne a jövőt tekintve...
Megjelent a cikk, hogy a zámdé dokumentál, a zenvé nem, másnap megnézzük, upsz, a vadi új 2x drágább nv kártya még mindig gyorsabb 25%-l... hülye itt mindenki kérem szépen!
-
-Solt-
veterán
Még mindig az AMD szívatott be a DX10.1-l... oké!
Az ilyen, szintén parttalan, "utáljuk csoportosan az AMD-t mert csak" párbeszédbe sem mennék bele, ha nem muszáj... öreg vagyok már ehhez!
Szerintem a sztori nagyon egyértelmű, és aki követi az elmúlt hetek, hónapok eseményeit, az viszonylag tisztán láthat a kérdésben. Természetesen azt feltételezve, hogy sem vörös, sem zöld köd nem lebeg a szeme előtt.
Végre kivették az éket a kerék alól, epekedve várom, hogy mi sül ki ebből... az elmúlt évek történései miatt pedig szívből drukkolok az AMD-nek, hogy legkisebbként táncra tudja hívni a nagyokat.
-
-Solt-
veterán
Szerintem az a táblázat elég beszédes... (GCN 1 vs Maxwell V2) Egy 3 éves AMD kártya többet tud, mint a mostani NV-s zászlóshajó... ennyit az időtállóságról.
Hogy a gyakorlatban ez mit jelent majd, az kiderül hamarosan, de azt nem igazán értem, hogy az általad leírt jelenségről miért az AMD tehet? Miért az a hibás aki folyamatosan fejleszt, és miért nem azok, akik a fékpedálon állnak?
Az AMD féle driveres "szopóroller" mantrát meg inkább hagyjuk... a HD3870 óta ingázok a két gyártó termékei közt, és kirívó driveres hibával egyik esetében sem találkoztam, apró szarságok pedig mindkettőnél voltak bőven, de ilyen téren egyik sem jobb a másiknál.
(#30) szunya1: NV-nél vajon meddig nem volt teljes RGB színtámogatás, sumákban? Emlékszel a megfőtt kártyákra? Hát arra amikor az NV úgy nyert pár FPS-t, hogy az a képminőség rovására ment, és emiatt (akkor még) ATI-n szebb volt a kép? És akkor ott van még az is, hogy hány esetben derült ki az, hogy a játék fejlesztők miatt voltak a gondok... (főleg NV logós játékok)
Szóval ezt a részét ne erőltessük, mert parttalan vita, reggelig lehetne sorolni a hibákat mindkét oldalról.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- PlayStation 5
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Escape from Tarkov
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autóhifi
- Alakul a Visa és a Mastercard európai ellenfele
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest