- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- iPhone topik
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
Új hozzászólás Aktív témák
-
Roxbury
őstag
válasz
atti_2010 #94 üzenetére
Én a helyedben vettem volna abba a konfigba egy X6-ot 35-ért újonnan 3 év garival. Felrántod 3.6-3.7-re mondjuk és hidd el tovább elég lett volna, mint ez. Meg ugye ott az L3, meg a 6 mag.
6850 mellett használom én is, ahogy Te. Egy jó ideig csak a VGA-t kell cserélgetni majd.
Idle fogyasztásban meg az a különbség elég sok idő alatt térülne meg, de ahhoz nagyon kockának kéne lenned, hiszen egész nap kellene mennie a gépnek.
Attól függetlenül nagyon jó processzornak tartok ezeket. Bár, ha engem ilyen APU-s dolgok érdekelnének, meg mellette a fogyasztás, akkor csak is BRAZOS. Nővéremnek BRAZOS-os laptopot (450) vettem amúgy, amikor rám bízta a dolgot. Nagyon jó, tetszik.
+ Ugyebár vettél 40-ért egy Athlon II X4 640-et, kicsit kisebb fogyasztással + egy IGP-vel. Mondjuk az az IGP nem rossz., de ha csak a költségeket nézzük, akkor ugyebár + 1 FM1-es alaplap is kell. Nekem személy szerint jobban megérte volna egy AM3/ + -os lap, bele egy Athlon II X4 + egy diszkrét vga. És akkor 2-3 év múlva csak azon kell gondolkoznom, hogy milyen VGA-t vegyek bele.
Meghát ugye az eladás. Szerintem jóval kisebb a kereslet 1-2 év múlva az FM1-es lapokra, mint egy AM3+ -ra mondjuk.
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Remaster kiadást kapott a Heretic és a Hexen
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- E-roller topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Linux kezdőknek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Honor 70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 16 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3095, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest