Hirdetés
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Google Pixel topik
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Huawei Mate 20 Pro - a mindenit!
Új hozzászólás Aktív témák
-
guminyúl
tag
válasz
üzenetére
Van benne rengeteg újdonság, ezért nem nagy áldozat az előlapi kamera. Ebben teljesen egyetértek a Vivo kommunikációjával. Ha megvásárolható lesz, így is lesz rá bőven vevő. Ez a készülék nem egy a sok közül, hanem a következő néhány év egyik lehetséges fejlődési irányát mutatja be. Nincs szüksége arra, hogy minden piacon, minden igényt kielégítsen. Arra majd akkor lesz szükség, amikor ez az irány lesz a trend. Ha nem kell senkinek, majd elhal vagy változtatnak rajta.
Biztos vagyok benne, hogy amint lesz kijelző alá építhető kamera, vissza fog térni az előlapra. Apex 2020.
-
guminyúl
tag
válasz
üzenetére
Nincs előlapi kamera. És ez nagyon vagány lépés tőlük!
Vivo says it wants people to focus on the other innovations in the Apex 2019 concept
Az újraindításhoz nem kell fizikai gomb. A nyomásérzékeny gombok is ugyanazon funkciókkal bírnak.
A telefon szerintem szuper, bár a gombszerű hátlapi kamera dizájn és a lapos kádra emlékeztető forma nem túl vonzó számomra, de más kivetnivalót nem látok.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP ZBook Studio x360 Gen5 Intel Xeon E-2176M - Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 8GB DDR4 PC RAM Dimm 2666V Samsung
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

De én már most biztos vagyok benne hogy az első tok ami megjelenik hozzá az tükrös lesz. Már ha valaha megjelenik a telefon.