Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Máris megvásárolható az Ulefone új RugKing szériája
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Milyen robotporszívót vegyek karácsonyra? (2025)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
Új hozzászólás Aktív témák
-
guminyúl
tag
válasz
üzenetére
Van benne rengeteg újdonság, ezért nem nagy áldozat az előlapi kamera. Ebben teljesen egyetértek a Vivo kommunikációjával. Ha megvásárolható lesz, így is lesz rá bőven vevő. Ez a készülék nem egy a sok közül, hanem a következő néhány év egyik lehetséges fejlődési irányát mutatja be. Nincs szüksége arra, hogy minden piacon, minden igényt kielégítsen. Arra majd akkor lesz szükség, amikor ez az irány lesz a trend. Ha nem kell senkinek, majd elhal vagy változtatnak rajta.
Biztos vagyok benne, hogy amint lesz kijelző alá építhető kamera, vissza fog térni az előlapra. Apex 2020.
-
guminyúl
tag
válasz
üzenetére
Nincs előlapi kamera. És ez nagyon vagány lépés tőlük!
Vivo says it wants people to focus on the other innovations in the Apex 2019 concept
Az újraindításhoz nem kell fizikai gomb. A nyomásérzékeny gombok is ugyanazon funkciókkal bírnak.
A telefon szerintem szuper, bár a gombszerű hátlapi kamera dizájn és a lapos kádra emlékeztető forma nem túl vonzó számomra, de más kivetnivalót nem látok.
Új hozzászólás Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Milyen monitort vegyek?
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Spórolós topik
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Last Epoch
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Csak Kipróbált AGM G3 Pro 12/512GB jól használható Hőkamerával!
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Akku: 85%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 15 128GB Akku: 90%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S25+ 12/512GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- 200db SZETT! REFURBISHED - DELL Docking Station WD19S + 130W töltő
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R9 3900X 32GB DDR4 500GB SSD RX 7800XT 16GB Corsair 4000D Cooler Master 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3835
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3760
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

De én már most biztos vagyok benne hogy az első tok ami megjelenik hozzá az tükrös lesz. Már ha valaha megjelenik a telefon.