- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Egy friss tanulmány szerint az AI-ban utazó cégek 95%-a csak elégeti a pénzét
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ribi
nagyúr
Elnézést, mivel nem tudok kínaiul (vagy ahogy a csavo beszél), emiatt nyilván más videóra is rákerestem.
Nincs rajta látható gomb, de legalább van rejtett rajta. Ami legalább idegesítő.
Kicsit hasonlít megint csak autós analógiával élve azokra, ahol minden alapvető funkciót egy központi tapi panelre raktak. Hogy minek azt fene tudja, de legalább szar, mert elvonja a figyelmet az útról.
Itt is majd keresgélheted, meg nyomkodhatod az oldalát és majd az ötödik tapizásra talán eltalálod amit nyomni akartál rajta. Közben hangerő helyett lekapcsolod a kijelzőt az kit érdekel. Innovácijó a lényeg.
Tudom alapvetőnek kellene lennie már a wireless csárdzsernek, meg a desktopban a brutusznak.
Nálam sajna egyik sincs. Persze érteném én ezt az egészet, de akkor se a hátára rakják. Nem kell itt spanyol viaszt kakkantani, de amikor valaki már próbálkozott előtte rohadtul szar helyre rakott csatlakozóval és körberöhögték akkor miért próbálják meg ezek újra? Ennyire rövid a memóriájuk?
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Elektromos autók - motorok
- Villanyszerelés
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- CES 2025: Naya, az igazán egyedi billentyűzet
- További aktív témák...
- Dell Precision 5540 i7-9850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- Apple MacBook Air 13 2017 A1466 512Gb SSD / i7 / 8GB RAM / 12 hó jótállás
- Apple iPhone Xs Max 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest