Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• .LnB

titán

Sajnos-nem sajnos, ennek a Heat-nek van létjogosultsága még ilyen formában is. Sőt.. Ne nézzetek teljesen hülyének, nem őrültem meg. Én is, mint minden értelmes ember, tényként kezelem, hogy a Forza Horizon etalon ebben a stílusban. FH3-FH4 is megvolt, jelenleg az arcade autós játékok csúcs, mérföldekkel.

Viszont PS4-re nincs. Nekem csak PS4-em van. Sőt van egy 6 éves kisfiam, akit nem tilthatok a végtelenségig a játékok elől. Ezért szép lassan, bevezetem a játékokba. Erre szerintem kezdésnek, az autós játékok a legalkalmasabbak. PS4-en megvan nekünk a Gran Turismo Sport, The Crew 2, Need for Speed: Payback (EA Access), DriveClub.. Meg sem közelíti egyik sem a Forza-t, leszámítva a GTS-t. De az meg igazán online az igazi. És egy hat évesnek kicsit nyers, naturalista játék. Ezek közül ő a The Crew 2-vel játszik a legtöbbet. De a Payback is tetszett neki. Nekem nem "annyira", ezt le is írtam: [link].
    Szóval gondolom ennyiből is lejött, hogy PS4-en nem igazán van alternatíva. Ezért némi undorral ugyan, de figyelemmel követem a Heat-tet. És Azt kell mondanom, hogy a játék pozitívan fejlődött a korábbi részekhez képest. Ezért Access-ben mindenképp kipróbáljuk majd.

Új hozzászólás Aktív témák