Új hozzászólás Aktív témák
-
GeorgeV
aktív tag
Én nem raktam fel még a Spectre és a Meltdown frissítéseket, a Windows frissítéseket is a maximális 35 és 365 napos elhalasztásra állítottam be.
Minőségi számítógépem van (Dell Precision Mobile Workstation), ennek ellenére a települő Windows frissítések után sokszor kék halál, újraindulások, problémák jelentkeznek. Erre mikor készít már javítást a Microsoft?
Korábbi Windowsoknál (például Vista) letiltottam a frissítéseket, betonstabilan működött. Hiába rinyáltak, hogy ilyen meg olyan rés, működött rendesen éveken át.
Windows 10-nél kikapcsolhatónak kellene lennie a frissítésnek, így egy stabil állapot után letiltott frissítésekkel stabillá lehetne tenni a működést.
Szerintem az állandó frissítések kikényszerítésével nagyobb kárt okoz a Microsoft, mintha engedné a frissítések leállítását..
-
Kékes525
félisten
Így van várni kell egy biztosan stabil, kevésbé lassító patchek megjelenésig. A hibák kihasználása még messze van, eddig csak a lehetőségről tudunk. Másrészt ahogy ezek a malwareok megjelenek a vírusirtók már valószínűleg lefogják tudni kapcsolni őket egyrészt adatbázis alapon másrészt viselkedéselemzéssel.
-
Frawly
veterán
Spectre1 ellen foltozott kernel még biztosan nincs, mert az még a legfrissebb 4.15-ben sincs benne, majd csak a 4.16-ba kerül bele (6-8 hét mire megjelenik a végleges 4.16), de még a bleeding edge disztrókba sem érkezett meg a 4.15 (ami csak Meltdown / Spectre2 ellen foltozott). Ráadásul az Ubuntu egy közepesen konzervatív disztró, szóval abba elég sokára lesz újabb kernel, vagy Spectre1-2 ellen backportolt folt. Nyugi, még legalább egy hónapig biztosan sebezhető marad sok linuxos.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Villanyszerelés
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Formula-1
- RC modell földön, vízen, levegőben
- Napelem
- Macska topik
- Iqos cigaretta
- Félreértések az FSR 4 és a PlayStation 5 Pro körül
- További aktív témák...
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 980 4GB Aio Corp Croma CM 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! 32GB ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest