- Külföldi SIM-ek itthon
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
-
Mobilarena
iGO Primo Nextgen- már a mobilodon is navigálhatsz
Aktív témák
-
csongi
veterán
válasz
#45553408 #74 üzenetére
Nem kicsi az már biztos! De annyira nem vészes szerintem. Gondolom még finomítanak a tömörítési eljáráson, és elfogadható lesz. Minden esetre régen nem szerettem, de szépen fejlődik és ez egy ingyenes alkalmazás ez teljesen jó nekem. Az IGO teljes map rendszere is több Giga, és egész Europa nekem felesleges. Ami az egyiknél PRO az a másiknál Kontra, és ez így is marad szerintem mindörökre.
-
csongi
veterán
Egy ideje en is szenvedek navi dolgokkal. Most hogy a Google elrhetove tette a terkep allomanyt offline modba, meglatjuk egy atlag kozlekedonek mennyi pluszt tud adni ennyi penzert az IGO a google alkamazassal szemben.
Koszi a cikket !! Kellett ez, hiany potlo, es atlathatobb lett az igo.
Aktív témák
Jelen állás szerint mindennemű beavatkozás a rendszer működésébe wareznek minősül, így ezen változtatások kitárgyalása, ezekben való segítségkérés és nyújtás továbbra is tilos. Ezekre a kérdésekre jelen pillanatban is várjuk az NNG válaszát. Az esetleges változásokról értesíteni fogunk benneteket! Köszönjük!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- World of Tanks - MMO
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Renault, Dacia topik
- Több mint 500 millió dollárt spórolt az AI a Microsoftnak
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Külföldi SIM-ek itthon
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Autós topik
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- Új FULL HD webkamera + Számla
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest