- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Mobil flották
- Májusi bemutató, júliusi piacra kerülés, áremelés
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- One UI zápor szórta meg Európát
Új hozzászólás Aktív témák
-
cascada
senior tag
Háromnegyed óra alatt sem talált műholdat eddig
Másik GPS fél percen belül, telefonok pedig 5p alatt.
Igaz, most a save mappa törtlése után még csak 10 perc telt el. De még most is csak Franciaországban van leragadva.. Gondolom az valami null pozíció lehet. Az az aggasztó csupán, hogy még egyetlen egyszer sem talált műholdat ez az új GPS.Csöves: Ezt a GPS-t előttem jó esetben senki sem használta, mert én vettem pár napja boltban. Vadonat új.
-
cascada
senior tag
Sziasztok!
Navon GPS-nél nem volt másnak is olyan hibája, hogy az iGO 8.3 nem tud műholdakhoz csatlakozni? Egyszerüen nem találja meg a pozíciót bármit csinálok vele. Mindig Franciaországba tesz le. A bal alsó sarokba se mutat befogott műholdat. Vihetem vissza a GPS-t? (eredeti hozzá adott iGO, és nem működött egyszer sem..)
-
cascada
senior tag
Sziasztok!
Ha vásárolok egy olyan NAVIGON GPS-t, melyen iGO8 fut, Európa országaival (40 ország), és egy év múlva szeretném frissíteni, akkor van arra lehetőség, hogy csak néhány ország térképét vásároljam meg, és azokat frissitsem rajta? Ezt hol lehet megtenni, és kb. mennyibe kerül egy ország térképe? (1-2 környező országra gondolok: Horvátország, Ausztria, Olaszország)
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
ma Megérkezett a várva-várt utód, ezúttal dombornyomásban.
- Black & Decker töltőt keresek
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest