- CES 2025: A Garmin Instinct is AMOLED-re váltott
- CES 2025: 6 centiméteres akadályt mászik meg ez a porszívó
- CES 2025: Ötletes és bivalyerős külső akkut hozott az Anker
- CES 2025: Piacra kerül végre a kifejezetten vékony Velia okosgyűrű
- CES 2025: Vagy rúd, vagy morzsa, vagy robot, de mindenképpen porszívó
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
- CES 2025: Ötletes és bivalyerős külső akkut hozott az Anker
- Négy telefon a Galaxy Unpacked előzetesén
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Garmin topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
Új hozzászólás Aktív témák
-
vzsryl
nagyúr
válasz Gondwana #398 üzenetére
Ugyanaz a néhány ember panaszkodik, tehát nagy esély van rá, hogy a fórumlakók közül akiknek ilyen telefonja van, azok nagy részének nincs problémája. Tehát a tanulság az, hogy ugyanolyan, mint a többi készülék a többi gyártónál, és leginkább azok írnak, akiknek gondja van. Akinek jól működik, az minek írna?
megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖
-
Gondwana
addikt
Az asszonyén (P1m) a Fuji remote shooting sokat javìtott, amikor azzal vezéreltem az X100T-t, nagyon jò képek lettek
(olvasom itt a problémàk àradatàt és màr vàrom, hogy mikor kezd panaszkodni, hogy megint ùj telefont akar)
Szerk: jogos, tényleg nem ìrjàk be az elégedettek minden nap, hogy ma is jòl működött minden.[ Szerkesztve ]
... megy a csiga hazafelé ... (One World One Dream One More Thinkpad, Please [ o] )
-
FNZ
őstag
hali!
a képminőség nem javítható egy kicsit egy playstore-ból letöltött másik fényképező alkalmazással?
-
l4ci
tag
Ó hogy a Lenovo húzza a f...ra ezt a f.s telefont! Úgy néz ki nekem is tönkrement a G szenzor, nálam is beragadt a Z tengely, nem fordul el semmilyen tartalom, teszteltem is. Akkor most megint megy vissza szervízbe és most már 100%-ig biztos vagyok benne, hogy az utolsó Lenovo mobil eszköz járt nálam.
-
Tina77
csendes tag
Köszönöm szépen! :-)
Csak a fórumot olvasgatva tudatosult, hogy még az sem mindegy, hogy melyik szolgáltató internetét használom.
Olvastam, hogy Neked volt szervizbe a telefonod. Megkérdezhetem, hogy az hogyan működik?
Pl. rendelek egy Lenovo telefont a Media Markt-ból, vagy az eMAG-ról, ha gond van vele, ki kell keresnem, hogy hol a szerviz és saját költségen elküldeni javításra? Majd ha kész, ők visszaküldik?
Eddig még csak szolgáltatónál vásároltam telefont. -
Tina77
csendes tag
Sziasztok!
Véleményetekre lennék kíváncsi, melyiket érdemesebb megvenni?
Lenovo Vibe P1- 85ezer
Lenovo Vibe P1m- 54ezer
Lenovo P70- 59ezerKöszönöm!
-
evo87
őstag
véletlen...
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro 128GB / MacBook Air M2/ Seiko Samurai / Fujifilm X-T30 / Mazda RX-8
-
zarew
senior tag
Sziasztok!
A fiamnak van ilyen telefonja (p1m). Újabban bemondja az időt.Elég zavaró amikor a suliban elkezdi.Meg zenehallgatás közben is. Hol lehet ezt be, leállítani? -
l4ci
tag
válasz Graphics #380 üzenetére
Mivel nem teljesen sík a hátlap, nem hiszem, hogy túl tartós lenne, a széleinél szerintem elég hamar feljönne. De iPhone-on kívül sose raktam még semmi más telefon hátlapjára fóliát. Én eddig azért használtam a gyári tokjában, mert nekem fogásra, érzésre jobb volt a tokban, mint ez a tapadós-kopós műanyag hátlap.
Legközelebb jobban megnézem, hogy mit veszek, most a Xiaomi Mi 5-tel szemezek, de még nagyon új, meg itthon biztos nem lesz olcsó, ha ráteszik a 27%-os ÁFÁt...
-
Graphics
Jómunkásember
Van különbség igen, de nekem eddig minden műanyag hatlapos, fém hatlaposom telom is tokban volt...de karcos mocskos volt. Én mondjuk poros környezetben vagyok , szóval látom mi lesz mindegyikkel.
Nekem P70-esem van, de 1ev után is patika , csak a hátlap nem ez van, tok van rajta, ha tudom lefoliaztam volna.
Használni vettem, nem nézegetni. Ha veszek is én még csak Lenovot veszek.
Bemesz dekoroshoz, rak rá átlátszó fóliát.vagy 500Ft aliexpressrol egy 100*50cm ív.
[ Szerkesztve ]
Bármilyen témában szívesen segítek, SSD, Robotporszívó, Xiaomi, Poco mobilok ,de 2025-ben már csak és kizárólag privátban leszek elérhető. :)
-
l4ci
tag
Ja még annyit tennék hozzá, hogy van olyan kínai telefonom is, ami amúgy elég vékony, fém keretes, a hátlapja műanyag, de nem ez a fényes vagy tapadásmentes, mint a Lenovo. Na ez is a gyári kemény műanyag tokjában van kezdetektől fogva, és érdekes módon semmi sem látszik a hátlapon, pedig ennek is alámegy néha a kosz. Műanyag és műanyag között is van különbség. Abban már biztos vagyok, hogy ez az első és utolsó Lenovo telefonom. Kipróbálni tanulságos volt, használom még 2-3 évig, mert eladni nem éri meg, annyira nem rossz, de ha az aksija tönkremegy, akkor úgy vágom ki, mint macskát sz..ni...
-
l4ci
tag
válasz Graphics #377 üzenetére
Az előző kínai telefonomhoz is volt gyári szilikontok, annak a hátlapja érdekes módon közel sem kopott ennyire, mint ez. Akkor megpróbálom tok nélkül hordani, mert ez nem a kosz miatt fényesedett ki, hanem a tok miatt a négy sarkánál. De akkor meg a zsebben hordás miatt fog kopni. Nincs jó megoldás, Sony vagy iPhone kell, síküveg hátlappal és lefóliázni üvegfóliával...
-
Graphics
Jómunkásember
Elárulom nincs olyan telefon aminek a hát l apja nem fog kopni a tok alatt!
Mivel a tok es telefon közé bejut a kosz, ha akarod ha nem, az kopni fog...
Ez nemcsak erre a telefonra vonatkozik. Ez a zseb átka...
Tok nélkül semmi baja. A tok miatt kopik.. Fura. De ezvvan
Meg fogsz majd lepodni a fém hatlapu telefonnal amikor a futtatott alu elkezd pottyokben kikopni... de Hajrá, azt legalább cserélni se lehet...
Megoldas: lefoliazod a hátlapot.
Ez nem igazán a telefon hibája.. Minimális odsfigyeles lenne csak...
[ Szerkesztve ]
Bármilyen témában szívesen segítek, SSD, Robotporszívó, Xiaomi, Poco mobilok ,de 2025-ben már csak és kizárólag privátban leszek elérhető. :)
-
mome
tag
November végén kaptam céges telefonként, Telenoros egykártyás.
Fólia és tok nélkül használom, de egy karc vagy kopás nincs rajta.Napi 3,5 óra Waze töltő nélkül+3 email fiók szinkron+Whatsapp+BBM+kis böngészés+sok telefonálás, így nap végére 50-55%-n van. 2 naponta éjszaka töltöm. Szóval ez a deep sleep nem tudom nálam bugos-e, de igazából le...rom, mert nekem ez így megfelel.
-
l4ci
tag
válasz Robertó79 #374 üzenetére
Attól függ mennyibe kerül a telenoros és tervezed-e a szolgáltatóváltást az elkövetkező pár évben. Én még egyszer nem vennék ilyet, a szoftvere nagyon bugos, a hátlap még tokban is kopik, tegnap vettem le, hogy kipucoljam a bejutott piszkot és mind a négy sarka felé kopásnyomok vannak, még a gyári tokban hordva is hámlik ez a műanyag felület. Legközelebb csak teljesen fém hátlapú telefont fogok venni, az már biztos.
Ja, most a P1m-ről beszéltem...Diák66: Neked lehet, hogy működik, nálam még mindig bugos, csak akkor működik, ha ő akar, vagy ha újraindítom néha a telefont. Van néhány program, ami egyszerűen nem engedi Deep Sleepbe menni, és hiába lövöm ki én ezeket, utána ugyanúgy nem használja a mélyalvást. Szóval ugyanúgy sz@r, ahogy volt ezelőtt...
[ Szerkesztve ]
-
Robertó79
tag
Sziasztok!
Tervezek egy ilyen telót venni a telenornál, nem olvasddtam végig az összes hozzászólást, de azt szeretném tudni melyket éri meg jobban a telenorost vagy a függetlent? A telenorosnál vannak bugok ? -
MadGame
senior tag
Bekapcsoltam az álmodozás funkciót, 1 percre állítottam be és úgy, hogy 1 perc múlva sötétüljön el a képernyő, ha nem használom a telót. Viszont nem jön be az analóg óra, amit beállítottam. Valamit még be kell állítani valahol, vagy miért nem látok semmit?
-
Graphics
Jómunkásember
válasz Nittuska00 #367 üzenetére
Minden tok ilyen, alámegy a kosz.
Nekem P70-es van, és alámegy, szintén szilikontok.
-
Nittuska00
csendes újonc
Sziasztok.
P1m telefonra ki milyen tokot vett?
Én szilikon tokot rendeltem anno ebay-ról mert még Mo-n nem volt elérhető.
De nagyon nem vagyok vele meg elégedve. Simán alá mennek a kis koszok.
Pedig jó formán csak otthoni használatba van.
Nektek melyik tok vált be? -
Graphics
Jómunkásember
-
Szofi05
újonc
Én sajnos semmi értesítő LED-es beállítást nem találtam az enyémen, pedig szeretnék a Gmailhez is, szerintem nem tudsz mást tenni, mint hogy kikapcsolod, bár gondolom, már nem aktuális.
Diak66 Te hol találtad? Én néztem ott, ahol a videókban van, de nekem nincs ilyen beállítás, mondjuk az enyém 1simes (Telenor). És elvileg a legfrissebb szoftver fut rajta.
[ Szerkesztve ]
-
Diák66
őstag
Nagyon úgy tűnik, hogy nem lesz Marshmallow
[link]És képesek még a bugos szoftvert is így hagyni? Rossz vétel volt, már bánom.
-
törölt tag
Settings / Apps / a konkrét appra kattintasz. Pl Email.
Ott pedig clear Data.Neten azt írják, vagy a telefon / kontakt app értesítése ragad be, vagy az email. Vagy valami más
Értelemszerűen ez töröl mindent abból az appból. Emailnél az összes letöltött levelet / postafiókot. Tárcsázónál az előzményeket, stb.
szerk:
teljes reset: settings / backup & reset / factory data reset menüpont.[ Szerkesztve ]
-
gazee
tag
Sziasztok!
Mit kell csinálni ha beakad az értesitési led.állandóan villog
Köszönöm -
Szofi05
újonc
Szia!
Igaz, még egy hete sincs meg a készülék, de azért hátha segít.
Az én rezgő pötyögéses dolgom megoldódott, azt a nyelv és bevitelnél kellett kikapcsolni, nem a hangnál, ami viszont tényleg rossz, az ez a füleses dolog. Leveszi a hangot, ha bedugom, oké, de úgy is marad. Ez se lenne még olyan nagy baj számomra, de ha némítva volt a telefon előtte, átállítja magát arra, hogy az összes értesítésnek legyen hangja, és úgy is marad. Nekem ez az egy bajom van eddig, de ha számítasz rá, szerintem ez sem vészes, bár én csak napi egyszer használom a fülhallgatót Duolingozáshoz.A hátsó kameráról azt tudom mondani én is, hogy nem túl jó, nem csinál túl éles képeket, de ez most kinek fontos, kinek nem. Az előlapi tök jó amúgy, bár lehet, hogy csak viszonyítási alap miatt látom így.
A képek nagyítása tényleg csak bizonyos mértékig marad úgy, utána visszaugrik. Én eddig mindig ki tudtam venni, ami kellett, de én csak szűk egy hete használom.
[ Szerkesztve ]
-
evo87
őstag
Sziasztok!
Felmerült bennem, hogy P70-ről váltok P1m-re...a csúcsteljesítmény számomra másodlagos, nem igazán szoktam játszani. Ellenben a P70 gyári szoftvere nem a legjobb (csak valami alap droid minimál funkciókkal), ami miatt a rendes 5.1-es P1m vonzóbb lehet, nagyobb akkuidővel.... ez lett volna legalábbis a felütés.
Jól olvasom, hogy a P1m nem épp problémamentes cucc?
Csak mert igazából akkor kb. értelmét veszti a cseréről való elmélkedés.iPhone 13 Pro 128GB / MacBook Air M2/ Seiko Samurai / Fujifilm X-T30 / Mazda RX-8
-
MadGame
senior tag
Képnagyítás hogy működik? Széthúzom ujjal, mint a böngészőben, egy minimálisat nagyít is, viszont visszaugrik a kép. Közeli "ott maradós" nagyítás (képeknél, nem böngészőben) megoldható valahogy?
-
Szofi05
újonc
válasz #42431471 #338 üzenetére
Megvettem, nagyon tetszik. 2 kérdés:
- Már minden hangot levettem, egyébnél is, pötyögéskor mégis rezeg. Ezt ki lehet valahogy kapcsolni?
- Én első töltéskor is csak 85%-ig töltöttem föl, állítólag érdemes 100%-ra tölteni legalább először, mert kondíconálom az akksit, vagy mi. Most az baj, ha én nem "kondícionáltam" így? Olvastam többször, hogy édesmindegy meddig töltöm, meg csináljam gyakran, szóval én elsőre is így voltam... -
MadGame
senior tag
3-4 napot nekem is bír, akkor megnyugodtam
-
MadGame
senior tag
Nálatok milyen gyorsan merül az akksi? Leveszem a töltőről és lemegy 95%-ra, néha telefonálok, mobilnet, mondjuk az rendesen eszi. Bár eddig az A326-hoz voltam szokva, az nem jól jelezte ki az akksi töltöttséget, az 2100 mh-es akksival bír, gondoltam, a 4000-res azért nem merül ennyire… Lehet rátesz az élő háttérkép?
Nem nyüstölöm egész nap, csak azért tartom „nem normálisnak”, hogy ennyire merül egy ekkora akksi.
-
vzsryl
nagyúr
válasz #42431471 #338 üzenetére
Nem tudom, nekem elég a telenor, mert ingyen telefonálok. Van, hogy órákon keresztül is. Net is van a csomagomban, a munkáltatom nem ad ilyesmit sajnos. Én elhoztam 20k-ért, és maradtam a tarifámban. Persze ha valakinek ilyen "kedvezményei" vannak, mint neked, akkor más a helyzet. Nálam nem játszik más szolgáltató.
-
törölt tag
kinyitni egy függő telót van vagy 10k hivatalos úton + nem dual simes. Cserébe hűséget is aláír.
Nehezebb eladni is, ha nem nyittatja ki. Nem tud rugalmasan szolgáltatót váltani.
Persze ha hiányzik az a 15k, akkor ez van.Én nem venném meg ennyiért, az biztos. Ha még 20k-val olcsóbban adnák, és tényleg van annyira jó a flottás tarifa, hogy megéri a hűséget aláírni, akkor talán.
De én inkább telefonálok 3 Ft/percért hűség nélkül, havidíj nélkül. A netet meg adja a céges sim. -
Szofi05
újonc
Köszi köszi mindenkinek Sajnos számít az a 15-20ezer, meg a díjcsomag flottás és nagyon megéri, az mindenképp marad.
Lumia 640-ben is gondolkodom még.
[ Szerkesztve ]
-
Szofi05
újonc
Sziasztok! Meg merjem venni a P1m-et 45-ért? Engem nagyon riasztanak ezek a malware dolgok, és én nem értek ehhez annyira, hogy bármit bütykölni tudjak rajta. Akik Telenornál vették, tapasztaltak kártevőt?
(LG Leont tudnék venni (25-ért), ha nem erre esik a választás, csak az gyengébb ugye, de valahogy jobban bízom az LG-ben.)
Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
MadGame
senior tag
Nekem meg még mindig fennáll az avatar kérdés
Arra már rájöttem, hogy a névjegyeknél lehet fotót csatolni, készíteni, viszont én szinkronizálom a telefonkönyvet a gmail-lel és az ottani névjegyzéket használom. A telefonkönyvben így látom a gmail-ben is megjelenített képeket, viszont hívásnál nem adja… Mé'?!
-
Boriszka78
csendes újonc
válasz Boriszka78 #323 üzenetére
Senki?? 😢😢 nem birok rájönni, hogy mi lehet...
-
Boriszka78
csendes újonc
Sziasztok! Újabb kérdés... Van egy darab alkalmazás (játék: a Castle Clash), amit ha elindítok küld a szoftver egy: az inditó alkalmazás leállt üzenetet. Ha kilépek a játékból utána folyamatosan felugrik az üzenet, hiába okézom le. Kb. 2 éve játszok a játékkal egyik telefonomon sem csinálta ezt. Próbáltam már azzal, hogy letörlöm, újrahúzom, de az sem segitett...
Ilyenkor mindig újra kell indítani a telefont és ez idegesít egy hangyányit...😬😬😬
Mitől lehet? Köszönöm a segitséget előre is! -
l4ci
tag
Statikus témánál lehet, hogy jó képet csinál, de mozgó vagy részben mozgásban lévő célpontról én még nem tudtam vele éles képet készíteni, valahol mindig homályos vagy szellemképes lett. Erre csak azt tudom mondani, hogy a telefon nem fényképezőgép, másra való, ez csak egy feature a sok közül. Lehet vele fotózni, de nem erre való.
-
MadGame
senior tag
Eddig én nem tapasztaltam hibát, mondjuk nem nyüstölöm annyi h feltöltöttem 100-ra, most 89%-on van, de jó párszor ma mobilneteztem azért, az eszi rendesen. De olyan gyönyörű képet csinált akkora felbontásban, hogy mikor feltettem gépre, nem hittem el… ebből a szempontból az A328 elbújhat mögötte
Az avatar kérdésem még mindig fennáll!
[ Szerkesztve ]
-
l4ci
tag
Tegnap este többször is beragadt nálam a gyári zseblámpa app lockolt képernyőnél, egymás után, hiába kapcsoltam ki, újra bekapcsolt, amikor a power gombbal kikapcsoltam a képernyőt. Van baja, de ezek ellenére én nagyon szeretem az extra üzemidő miatt, nem kell naponta töltögetni...
-
vzsryl
nagyúr
válasz Boriszka78 #315 üzenetére
A Lenovo szerint nem lesz P1m-re. Azt, hogy a droid oldalán mit látsz, az lényegtelen.
-
MadGame
senior tag
Hívásnál nem lehet beállítani, hogy jelezze az avatarokat?
-
vzsryl
nagyúr
válasz Boriszka78 #313 üzenetére
P1-re írták. P1m-re elvileg nem lesz.
-
Boriszka78
csendes újonc
Ti betegek vagytok... 😂😂😂 persze jó értelemben. Bár igy visszaolvasva valóban félreérthető a mondat.😂😂😂 Asszem valami külföldi oldalon olvastam, hogy kiadják a p1m-re is a mályvacukrot, bár időpontot nem irtak...
Aztán lehet, hogy semmi nem lesz belőle. -
MadGame
senior tag
Na, végre ma én is megvettem a kis kütyüt Semmi baj vele, nagyon szép, gyors, megkapta a frissítést, én nem tudom, milyen hibákról beszéltek, de hát mindez relatív, ugye…
-
l4ci
tag
Ajajj, Ti aztán nagyon fáradtak vagytok!
Boriszka78: nem tartom valószínűnek, hogy frissítik, a jelenlegi hibákat se nagyon akarják javítani, alig jött ki upgrade eddig, pedig van baja, nem kevés...
Továbbá nem tartozik a Lenovo felső kategóriás telefonjai közé, csak egy jó alsó-közép kategóriás cucc, tehát nem valószínű, hogy megkapná a 6-ost. -
vzsryl
nagyúr
válasz Boriszka78 #307 üzenetére
Hali!
Hallottam már kecskéről, meg fűvel-fával, sőt legyet röptiben is, de ez durva. Jó kis kütyü, de ennyire nem. Meg egyáltalán hova férne? A 3,5-ös jacket legalább 20x-osra kéne növeszteni.
-
Boriszka78
csendes újonc
Üdv! Magamévá tettem én is egy p1m-et, egyenlőre nagyon tetszik. Az iránt érdeklődök, hogy valaki tud-e valamit arról, hogy hivatalosan lesz-e 6.0-ás android a telóra és ha igen mikor. Köszi! 😀
-
MadGame
senior tag
Köszi a válaszokat!
Bocsi, tényleg 16 giga a belső tárhely, kevertem az A7000-resselSethdobaloah: Milyen egyéb bajokra gondolsz?
-
l4ci
tag
Nekem mindkét SIM PIN kód ki van kapcsolva, meguntam, hogy minden újraindításnál kéri a kódokat. Úgyis ott a képernyőzár (company policy), tehát simán mehet egy reboot akármikor, az éjszaka közepén is akár. De az oldalsó gomb is jó 5let, ki fogom próbálni. Most kb 2.5 napot bírt ki, de még így se ment 20% alá, csak azért tettem fel töltőre, mert megérkezett az 5 portos BlitzWolf töltőm és ki akartam próbálni. A legutóbbi ciklusidő 44 óra deep sleep és 15 óra egyéb.
MadGame: igen, jól jelzi ki az aksi időt. Vagyis százalékot, vagy nem tudom mire gondolsz...
Eléggé lineárisan merül, az elején is szép lassan, de még 25% alatt sem esik le hirtelen. Egyszer merült 15%-ra, későn vettem észre (reggel), este még 20% fölött volt. Ahogy látod a posztokat elég jól bírja még két SIM-mel is, nekem általában 2 nap, akkor szokott kevesebb lenni, ha játszok is rajta.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 12T 8/128GB // Újszerű // ÁFÁS Számla+Garancia//
- Samsung Galaxy S23+ 8/256GB // ÚJ // ÁFÁS Számla+Garancia//
- Samsung Galaxy S23 128GB és 256GB // ÚJ // ÁFÁS Számla+Garancia //
- iPhone 16 Pro Max 256GB fehér White Titanium
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 33 töltéssel 2025. 10.30-ig Apple jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest