Új hozzászólás Aktív témák
-
Graphics
Jómunkásember
Van különbség igen, de nekem eddig minden műanyag hatlapos, fém hatlaposom telom is tokban volt...de karcos mocskos volt. Én mondjuk poros környezetben vagyok , szóval látom mi lesz mindegyikkel.
Nekem P70-esem van, de 1ev után is patika , csak a hátlap nem ez van, tok van rajta, ha tudom lefoliaztam volna.
Használni vettem, nem nézegetni. Ha veszek is én még csak Lenovot veszek.
Bemesz dekoroshoz, rak rá átlátszó fóliát.vagy 500Ft aliexpressrol egy 100*50cm ív.
[ Szerkesztve ]
Bármilyen témában szívesen segítek, SSD, Robotporszívó, Xiaomi, Poco mobilok ,de 2025-ben már csak és kizárólag privátban leszek elérhető. :)
-
Graphics
Jómunkásember
Elárulom nincs olyan telefon aminek a hát l apja nem fog kopni a tok alatt!
Mivel a tok es telefon közé bejut a kosz, ha akarod ha nem, az kopni fog...
Ez nemcsak erre a telefonra vonatkozik. Ez a zseb átka...
Tok nélkül semmi baja. A tok miatt kopik.. Fura. De ezvvan
Meg fogsz majd lepodni a fém hatlapu telefonnal amikor a futtatott alu elkezd pottyokben kikopni... de Hajrá, azt legalább cserélni se lehet...
Megoldas: lefoliazod a hátlapot.
Ez nem igazán a telefon hibája.. Minimális odsfigyeles lenne csak...
[ Szerkesztve ]
Bármilyen témában szívesen segítek, SSD, Robotporszívó, Xiaomi, Poco mobilok ,de 2025-ben már csak és kizárólag privátban leszek elérhető. :)
-
Graphics
Jómunkásember
válasz Nittuska00 #367 üzenetére
Minden tok ilyen, alámegy a kosz.
Nekem P70-es van, és alámegy, szintén szilikontok.
-
Graphics
Jómunkásember
-
Graphics
Jómunkásember
-
Graphics
Jómunkásember
A rajongason tul latom a sporolast, es nem rejtem véka alá a nem tetszésem.
Jó lenne, mondjuk 50ezer alatt... De házon belül öngól a P70-nel szemben...
Tetszett eddig minden Lenovo, a kezdet óta követem a rendszerük fejlődését, ahogy eljutottak VibeUI-nál is bizonyos design-ig.
Hardveresen sok jó termék volt, de néha balf.sz döntéseik vannak
Persze mezei usernek egy a sok kozul.Bármilyen témában szívesen segítek, SSD, Robotporszívó, Xiaomi, Poco mobilok ,de 2025-ben már csak és kizárólag privátban leszek elérhető. :)
-
Graphics
Jómunkásember
P1m mi ez, valami lowcost P70?
Ehh erzem emiatt csuszni fog a P70-re is a frissites... Lenovo mi van veled?
Ez a hardver nagyon gyenge...4x1GHz... Jajj... Ertem, hogy van akinek nem kell teljesitmeny, de akkor lett volna 6732-es... Nem pedig a maradek szar MTK ...
Ahh
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium 91% akksi iCentre sérülés
- iPhone 16 pro max 512gb
- BONTATLAN Új Iphone 13 128-512GB 1év hivatalos Apple garancia gyári független Deák Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 15 és 15 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- Samsung Galaxy Z Flip6 256GB új BONTATLAN 3év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest