Ezek a Lenovo telefonok kapnak Marshmallow frissítést

Hirdetés

Egy weibós blogon szivárgott ki egy belsős Lenovo-prezentáció, ami sok érdekességet nem tartalmazott, de az egyik slide-on meg lehetett tekinteni a gyártó jövő évi frissítési térképét: itt szerencsére elég sok ismerős modell bukkant fel. Jól látható, hogy a nálunk Android 5.0-val járt K3 Note januárban még kap egy Lollipop frissítést, de a nemzetközi változatra már márciusban érkezik is a Marshmallow. A Vibe X3 és Vibe P1 készülékek is ekkor frissülhetnek, az viszont valószínű, hogy ez csak a kínai változatokra vonatkozik.

Ezek a Lenovo telefonok kapnak Marshmallow frissítést
[+]

Áprilisban frissülhet a középkategóriás A7000, május környékén pedig a Vibe S1 és Vibe P1 nemzetközi változatának tulajdonosai örülhetnek a mályvacukros verziónak. A felsorolás az A7000 Plus-szal és a Vibe X3 nemzetközi verziójával zárul, ezekre júliusban jöhet az Android M. Jó hír, hogy a középkategóriás eszközök is megkapják az új rendszerverziót, a lista viszont így elég foghíjasnak tűnik, hiányzik róla például a Vibe Shot, a P70, az S90 Sisley és főként a Vibe Z2 Pro.

Azóta történt

Előzmények

  • IFA 2015: Videón is megcsodálható a Lenovo Vibe P1 és P1m

    Nagy telep, ujjlenyomat-olvasó és minőségi konstrukció: a Lenovo P1 rendkívül ígéretes phablet, és öthüvelykes kistestvérének sem kell szégyenkeznie.

  • Lenovo A7000 - nem fér a bőrébe

    Középkategóriás, 5,5 hüvelykes kijelzővel szerelt phablettel próbálkozik a Lenovo, és bár sok pozitív tulajdonsága van az A7000-nek, az a kevés probléma lehúzza az összképet.

  • Nemsokára bemutatkozhat a Lenovo Vibe X3

    Februárban még valószínű volt, hogy a kínai gyártó a barcelonai MWC-n mutatja be a Vibe X3-at, most viszont úgy tűnik, hogy erre a berlini IFÁ-n kerülhet sor.

Hirdetés