- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
- Vodafone mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
l4ci
tag
Nem küldöm vissza. Egyelőre nem. Hétvégén megyünk nyaralni 2 hétre és kell a telefon, nincs másik hasonló tartalék, csak régebbi gagyibb. De tegnap "megjavítottam" újra a gravity sensort. Megint beakadt, direkt a gyári Lenovo diagnosztikával néztem, ott is a 3. tengely (Z) volt beragadva. Visszavittem Mediaba, a srác csak értetlenkedett, próbálta nyomkodni, de neki se ment. De ők nem tudnak tenni semmit se, max visszaküldik. Este otthon aztán elkezdtem a "javítást", adtam neki egy kis G-Shock-ot (odacsapkodtam az asztalhoz), aztán egyszercsak kiakadt az a beragadt tengely. Nem hiszem el, hogy 2016-ban ez egy működő javítási folyamat. Volt már echte kínai telefonom, nem is egy, de ilyen szart még nem láttam, mint ez a Lenovo. Egyedül az aksi miatt tartom meg, meg azért, mert annyit nem kapnék érte, amennyivel gazdaságosan ki tudnék belőle szállni...
-
-
MadGame
senior tag
Hát, egy hete megvolt neki a Hard Reset, de úgy néz ki nem segített rajta, úgy le kezd merülni, mint a sz@r. Nem megy a háttérben semmi, se gps, se mobiladatforgalom, se wlan, semmi, alkalmazásokkal sincs tele, csak a messenger van letöltve, csomót tiltottam is, nem értem, mi baja lett, pedig a munkámhoz nagyon kéne Tegnap vette le töltőről, beszéltem rajta 2x20 percet meg 2x2-őt, és 43%-on van. Mitől merülhet ennyire?!
-
MadGame
senior tag
SOS! Mi lehet az akksival? Egy du. alatt 10%-ot zuhan úgy, hogy nem is használom, itt van csak az asztalon, háttérben nem fut semmi. Halódik vagy mi a szösz? Hard Reset volt már neki, ezek szerint nem segített.
-
gazee
tag
Szia!
Az enyém is azt csinálja mostanában.
Egész éjszaka tőltődik.100%- után leveszem.
Semmit nem csinálok vele de mire elindulok melózni (1óra) addigra 96% lemegy.
És semmi nem fut rajta a háttérben.
De napközben stabilizálodik,mert utánna lassan merül,mégha nyomkorászom is[ Szerkesztve ]
-
MadGame
senior tag
-
l4ci
tag
Amortizálódik az aksi, ez van. Ez is csak egy kínai sz@r, csak a Lenovo márkanév van rávésve. Nekem meg havonta egyszer bedöglik a gyorsulásmérő, beakad az a bizonyos Z tengely. Javítani nem javítják, tehát nekem kell megjavítanom: jól odavágom az asztalhoz és vagy kiakad, vagy nem. Eddig még mindig megjavult. Ha nem, akkor visszaviszem megint gariba. Elvégre 2 évet adtak rá. Soha többet Lenovot!
-
MadGame
senior tag
Hát, nem tudom, én szeretem, laptopból is már 6 éve Lenovót nyüstölök, és ez a második, ami nálam van. Telóból is ez a második Lenovom, elsőt is szerettem, ott mondjuk sz@r volt a töltöttségkijelzés, itt meg azért rohadtul sajnálnám, ha fél év alatt el kezdene amortizálódni egy 4000maH-es akksi… Ráadásul úgy, hogy annyira ki sem használom, csak mostanában kezdtem el igazán telefonálgatni a munkám miatt. Akkor semmit sem lehet tenni ellene?
-
vzsryl
nagyúr
Nálunk 2db ilyen telefon van, lassan 8 hónapja, és nem amortizálódik az akksi. Múltkor 38%-on volt 2,5 nap után 5ó 5p kijelző idővel, amiből 2,5 óra Here maps navigálás volt, folyamatos max fényerővel és örökké bekapcsolt wi-fi + 4G-vel.
Előfordulhat, hogy nagy a szórás, és sok a hibás darab. Erre tudok csak gondolni.megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖
-
Diák66
őstag
Nekem lassan 8 hónapja van meg. Néha van, hogy megmagyarázhatatlanul hamar lemerül, de a 2 nap üzemidő még megvan.
-
l4ci
tag
Nekem az aksi nem merül ilyen gyorsan, ha nem használom extrém módon (sok játék), legalábbis eddig nem vettem észre. Nekem is van egy céges Lenovo T430-as laptopom már 3 éve, de ez ugye a business kategória, csodálkoznék, ha tönkremenne. Ebben mondjuk másfél év után volt már egy aksicsere, mert 60%-os lett csak a kapacitása. A csereaksi eddig jól bírja. A telefonnal meg azért nem vagyok megelégedve, mert a visszatérő szenzor beakadást nem javítják gariba, az meg elég gáz, hogy csapkodással kell saját magamnak megjavítanom. Eddig volt már pár hasonló telefonom, de sehol sem tapasztaltam hasonló hibát - egyéb "noname" kínaiaktól sem. Megint kifogtam egy hibás szériát, ez van.
-
MadGame
senior tag
Most már konkrétan felb@sz, hogy csak állt az asztalon és konkréran 23%-ot merült. És nem tudok vele semmit sem csinálni??!! Könyörgöm, 4000maH-es cuccról beszélünk, és fél év alatt megadja magát?! Eddig elég volt kéthetente töltenem, most meg kb. két naponta kell... Megoldás? Földhöz vágás?
-
MadGame
senior tag
Sziasztok!
Lenne két kérdésem!
1. Le lehet külön egy-egy személynél tiltani a hívást?
2. Ha bekapcsolom a repülőüzemmódot, ugye akkor senki sem tud hívni. Viszont, ha addig hívnak, visszakapcsolom hálózatra a telefont, akkor kapok a nem fogadott sms-ekről, hívásokról értesítést?
Köszi!
-
zozinho
csendes tag
Nekem egy hete van meg, telenoros, de az aksi tényleg nem olyan húzós, hiába 4000-es.
Volt utóbb két Prestigióm pl. szintén 4000-es ill egy 3000-es akkuval szerelt, de két három nap, intenzív használattal.
Szerintem pocsékul optimalizálták ezt a telót, 5-ös IPS hd-ben, plusz az 5.1 droid rendszer se takarékos.
Ja és töltés közben nekem is melegszik, nem picit.
Valaki azt mondta, nem szabad fullosan lemeríteni mert az élettartamát, kapacitását jelentősen csökkenti.
A nem használt vackokat letiltottam - a kollegám azt mondta, az nem elég - Greenefy-al fagyasztani muszáj.
Amit használok: ES file explorer, FB Gmail, Időkép, Jófogás, Messenger, Mindig tv, Nova launcher, Traffi hunter, Viber, Web browser. A többi google-s izét tiltottam, kivéve play áruház, játékokat és minden mást a Chrome-al egyetemben.
Az előfizuhoz adták, ez volt a legjobb áron, bár ha ilyen marad lehet veszek inkább egy Vernee-t, a multkor volt szerencsém kipróbálni, hát tényleg isteni.[ Szerkesztve ]
-
l4ci
tag
Való igaz, mikor megvettem még 2-3 napot bírt az aksi, de mióta masszívabban használom (játszom is rajta), azóta naponta kell tölteni. Na meg ez a CPU freeze mode is bugos, nem küldi el magától mélyalvás módba, ezért sem takarékos. Jó lesz ez még amíg az aksi bírja, de ehelyett inkább egy Doogee X5 Pro Max-ot vennék inkább bruttó 37-ért a Mediába, kb ugyanaz a vas és sokkal olcsóbb.
-
l4ci
tag
Semmit sem fognak csinálni vele. Nekem is csak szoftvert töltöttek rá, mindkétszer. Nem cserélték a giro szenzort sem, azóta is szar. Ha beakad a Z tengely, csak oda kell csapnom valahova és vagy kiakad vagy nem. Ha nem akad ki, akkor megint odacsapom, csak visszaáll. Köszi szépen Lenovo, de többet nem kérek ebből a márkából! Pedig a céges T430 laptop egész korrekt darab, de ez az occsó teló nem jött be nekem...
-
l4ci
tag
Xiaomi nem támogatja az LTE 800 MHz frekvenciát, de a Doogee X5 Max Pro már igen és kb ugyanaz a speckója, mint ennek a Lenovonak, vagy kicsit még jobb is, mert ujjlenyomatolvasó is van benne. Aksi ugyanakkora. Teszteket nem olvastam róla, viszont legalább nem drága, én a Lenovot teljes áron vettem Mediába, mert kellett egy nagy aksis dualsim-es és nem tudtam várni a kínai rendelésre. Amúgy meg viselhető, a hozzá adott tok és fólia elég jól bírja a gyűrődést, bár a fóliát már le kellett cserélnem, mert egy csúnya kavics erősen megkarcolta - de legalább a kijelzőt megvédte. Most egy üvegfólia van rajta, de már ezt is lezúztam, keresztben el van repedve. Pedig nem is bánok rosszul vele, sokkal jobban odafigyelek rá, mint ez előző kiskínaira, na azt dobáltam és bírta. Igaz, hogy az csak 4"-os volt, nem 5"-ös...
-
Diák66
őstag
Áhh... a hiba ugyan úgy fennáll. A csengetési hangerő leugrik, ha bedugom a fejhallgatót.
-
zozinho
csendes tag
A Xiaomi most adja ki Redmi 800-assal is bíró verzióját, kb 150 dollár körül.
A kollégám meg Oukitelt rendelt 4600-os aksival
Mondjuk én a kisebb képernyőket szeretem, nekem már ez az öt coll is határeset. 4,5, 4,7 de még a négy is jó.
A legjobban amúgy a SIII Galaxy Minimet szerettem, azt elképesztően jó volt kezelni, nem pofázott összevissza, ha valamit letiltottam az úgy is maradt. Egy valami miatt adtam el, hogy 1500-as harmatgyenge akkuval fél napot nem lehetett töltő nélkül lenni. A net, gps, nagyon hamar leszippantotta a kraftot. -
Diák66
őstag
Örülök ennek a telefonnak.... Most már nem csak halkan csörög, hanem random választ magának valami gagyi csengohangot.
-
l4ci
tag
Nem tudja vki, hogy hogyan lehetne rávenni, hogy ne csak akkor frissítse az alkalmazásokat, ha töltőre dugom?
-
MadGame
senior tag
Tapasztalt már valaki olyat, hogy egyszer csak nem cseng a telefonja, csak rezeg? Egyik hívásról a másikra. SD kártyán van mindenem, onnan választom ki a csengőhangot és egyszer csak volt, nincs. Be tudom állítani a beállításokban, hangerő is van és mégsem csörög, csak rezeg. Valakinek volt már hasonló problémája?
-
MadGame
senior tag
Rendszerfrissítést kaptunk. Valaki észrevett valami változást?
-
l4ci
tag
Én tegnap cseréltem le egy iPhone SE-re. Megtartom még "backup" telefonnak, de elegem lett belőle. Egy játék miatt még jól jön, ahol heti szinten plusz aranyat jelent, ha működik még a frissítésben ez a hack, ha nem, akkor adom tovább azonnal anyukámnak...
-
l4ci
tag
Csak simán az, hogy lassú. December 31-én csináltam rajta egy factory reset-et, csak azt tettem fel, amit tényleg használok, egy játékot nyomok rajta, az gyorsabb lett (mivel nem külső SD-re, hanem belső memóriába tettem), de a többivel azért vannak gondok. Egy egyszerű Oszkár (telekocsi app) is döglassan indul el, pedig annak aztán nincs nagy hardverigénye. Már a harmadik fólia van rajta, a gyárit már elhasználtam és már a második üvegfólia reped el rajta, túl sokba került már a karbantartása, ennek ellenére a gyenge műanyag ház már görbül rendesen (majdnem banán alakú). Szóval ideje volt lecserélni, amúgy is régóta iPhone-t akartam már venni (Macbook mellé amúgy is az illik), most épp volt 0% THM akció a MediaMarktban...
-
gazee
tag
Sziasztok!
Azt olvastam lesz frissítés android 6-ra... a P1-re csak? P1m-re nem?[ Szerkesztve ]
-
gazee
tag
Csak mert a mai dátummal láttam,hogy lehet 6-ra frissíteni....
-
l4ci
tag
Ha valakinek kell olcsó kijelzővédő fólia (nem üveg, csak sima), annak itt a lehetőség. Rendeltem 5 db-ot, de most ment teljesen tönkre a telóm, nem bírta a stressz tesztet, élt másfél évet, béke poraira!
-
Diák66
őstag
Az enyém is meg akarta adni magát. Kiírta, hogy az akkumulátor túlhevült, így a készülék kikapcsol. Na onnantól semmi.... visszahíűlt, semmi. A recovery előtti választó bejött, de semmi. Nem vette a töltést sem. Aztán fél nap után, este már vette a töltést. Azt írta, hogy akku 0%. Olyan 10% környékén végül bekapcsolt. De néha csinál hülyeségeket. Pl.: csak úgy kikapcsol, vagy a zseblámpa nem hajlandó felkapcsolni, folyamatosan fagy stb.... már keresem az utódot. (jó ideje...)
-
l4ci
tag
Én a lányommal telefont cseréltem. Ő megkapta a céges Huawei P9 Lite-ot én meg az ő 2 éves THL 2015-ösét. Teljesen jó, legalább fém keretes, fullhd és ha nem is akkora az aksi, legalább cserélhető. A Lenovo kijelzője meg megadta magát, nem annyira bírta az asztalhoz csapkodást...
Új hozzászólás Aktív témák
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Autós topik
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Politika
- Horgász topik
- Asszociációs játék. :)
- Összefog az x86-ért az AMD és az Intel
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 15 Pro max gyári független közel 3 év jótállás névre szóló számlával!
- Samsung Galaxy ZFold6 256GB/16GB Navy Blue+ Ajándék adapter
- IPhone 13 Pro 128GB alpesi zöld akku 95% 12 hónap szavatosság
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest