- Légies iPhone halvány színei
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rodi 4.80
senior tag
Nekem 3 is volt belole, mindig megbantam amikor eladtam.
-
Rodi 4.80
senior tag
Ez jó, de a vásárlók szerintem lemondtak a Samsung tabletekről. Ott az Ipad ami viszonylag hosszú ideig stabilabb és gyorsabb egy androidos táblagéphez képest, és árban se olyan egetverő a difi. És az alkalmazásbolt is jobb "odaát".
A Sony is szuper, gyönyörű tabokat (akár vízállót is) gyártott és mégis kukázták az egészet. Pedig az Xperia Z2 volt a legszebb, legjobb vágódeszka a piacon. Én szó szerint a csap alatt mostam el mint egy tányért, meg se kottyant neki.
-
balko235
csendes tag
Jó, hogy a Samsung nem mondott le a tabletekről!
-
Kampó
senior tag
Valós szituáció illetve nem belemagyarázós indok, érdekelne hogy kiknek is készülnek az ilyen eszközök. Kőműves Pistabácsi aki alkalmazott nem fog tabletezni az álláson miközben éppen vakol, De Esztergályos József sem fog a munkapad mellet térdig olajban és fémforgácsban közbeszerezni. .... Beduinok sem ezen fogják megrendelni az új ak47-esekt beásva a homokban...
-
krx21
nagyúr
Szerintem több értelme van egy strapa jó toknak, mert azt cserélni is lehet egy sérülés esetén, mint egy ilyen gyári megoldásnak, ami fixen rajta van. Nem beszélve arról hogy nélküle is lehet használni, ha éppen nem falmászás közben kell a tablet...
-
Mercel
senior tag
Jó ez, majd lecsökken az ára:)
Mondjuk a tesztjére kíváncsi lennék. -
doooo
veterán
Az kimaradt, hogy a Samsung elvileg 4 évnyi szoftverfrissítést ígér mellé (és a tabot főleg az üzleti szektornak szánják).
-
rdt89
addikt
Tetszetős, de az ára kicsit borsos, de legalább van aki a tablet piacot életben tartja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos autók - motorok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Légies iPhone halvány színei
- Bittorrent topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Renault, Dacia topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB space gray asztroszürke Smart Cover
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra - 512 GB - GARANCIÁLIS
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- Xiaomi Redmi Pad Pro 8GB+256GB Silver
- Eladó Apple Ipad Air 5 10 9 / M1 /WIFI + CELLULAR / 256GB Újszerű állapotban!
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 450 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest