- Külföldi SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BiP
nagyúr
Így van. Jelenlegi formájában még vastag, kicsit esetlen, de később jobb lesz.
Már most több értelmét látom, mint a tabletté átfordítható notiknak. (pl.Lenovo Yoga)Nekem pl. nincs tabletem, mobil mellé felesleges +1 hordozható eszköz, viszont néha jól jönne egy a nagyobb képméret. Majd egyszer jó lesz ez a módszer is.
(#59) jacis: Ezen én pl. jobban látom, mint a cikkben szereplő javított Fold-on.
(#69) htc07:a Mate X-ben tetszik, hogy a kis kijelző a nagy kijelző része, tehát nem 2 külön kijelző van, viszont ez a kívül van dolog tényleg necces első gondolatra.
Mondjuk ha azt nézem, a mai telefonokon is bármikor megsérülhet a kijelző, meg az üveg hátlap, stb. Szóval nincs kitéve jobban sérülésnek, mint a mai telefonok.(#88) hankock: Ha már videós tartalom , szegény srác néha artikulálhatna (vagy feliratozhatnék), a OnePlus 7 Pro-t alig értettem, többször vissza kellett tekernem. Ja. És. Néha. Nem. Ártana. Folyamatosan. Mondani. A. Mondatot
Új hozzászólás Aktív témák
- OLCSÓ MONITOROK
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest