IFA 2019: Kezünkben a Galaxy Fold

Az apróbb változtatások után végre a média is rátehette a kezét a Samsung első összehajtható kijelzős eszközére, amely ma startolt el Dél-Koreában, igaz: Európában még picit várni kell rá.

Második nekifutásra remélhetőleg már problémamentes lesz a Galaxy Fold startja, ami bár nem az első összehajtható kijelzős ketyere a piacon, hiszen ezt a titulust a Royole FlexPai érdemelte ki, ám annál a Samsung megoldása sokkal elegánsabb és kompaktabb, és várhatóan nagyobb sikert is arat.


[+]

A hajlítómechanizmus és a képernyővédelem oldaláról is fontos változások történtek: ilyen például a határozott klikkelő hang kinyitáskor, amikor a 7,3"-es Dynamic AMOLED panel tabletszerű helyére pattan. Összecsukva továbbra is a nem hajlítható, 4,6"-es panel használható, a felület pedig szépen igazodik a különféle nézetekhez.

Dél-Koreában ma kerül piacra a Galaxy Fold, az első európai országok pedig szeptember 18-án kaparinthatják meg, igaz: várhatóan limitált darabszámban, és a 2000 eurós árcímkét (659 ezer forint) bizony nehéz lesz megemészteni. Hazánkba várhatóan idén nem fut be hivatalosan, de azért igyekszünk majd egyet tüzetesebben is kipróbálni.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés