- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- One mobilszolgáltatások
- Magisk
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- iPhone topik
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BiP
nagyúr
Lehet véleményed, persze, ahogy nekünk is.
De akkor rosszul jött át, sorry, hogy emiatt általánosítottam. Szélsőséges véleményre szélsőséges válaszok szoktak születniDe azt is lásd, hogy nyilván a Samsung sem fog olyan kutatásokra költeni, amiben nem lát potenciált.
Az egyik lehetséges jövőbeli irányról van szó, és a mobiltelefóniára is igaz, hogy aki lemarad, kimarad.
Szóval nem véletlenül próbálkoznak ilyenekkel. Még ha te hülyeségnek is tartod.
Nyilván nem mindegyik irány fog valóban beválni, elterjedni, de próbálkozgatni kell.Az egyik legaktuálisabb/leglátványosabb ilyen példa a notch. Mindegyik gyártó próbálkozik azzal, hogy tudja megoldani a "minél nagyobb képernyő vs. front kamera" kérdéskört. Sokféle megoldás született erre, a legtöbb ezek közül nekem sem tetszik, én is hülyeségnek tartom, de nem feltétlenül egyezik a véleményem a gyártókkal vagy a másik 7mrd emberével.
-
BiP
nagyúr
Így van. Jelenlegi formájában még vastag, kicsit esetlen, de később jobb lesz.
Már most több értelmét látom, mint a tabletté átfordítható notiknak. (pl.Lenovo Yoga)Nekem pl. nincs tabletem, mobil mellé felesleges +1 hordozható eszköz, viszont néha jól jönne egy a nagyobb képméret. Majd egyszer jó lesz ez a módszer is.
(#59) jacis: Ezen én pl. jobban látom, mint a cikkben szereplő javított Fold-on.
(#69) htc07:a Mate X-ben tetszik, hogy a kis kijelző a nagy kijelző része, tehát nem 2 külön kijelző van, viszont ez a kívül van dolog tényleg necces első gondolatra.
Mondjuk ha azt nézem, a mai telefonokon is bármikor megsérülhet a kijelző, meg az üveg hátlap, stb. Szóval nincs kitéve jobban sérülésnek, mint a mai telefonok.(#88) hankock: Ha már videós tartalom , szegény srác néha artikulálhatna (vagy feliratozhatnék), a OnePlus 7 Pro-t alig értettem, többször vissza kellett tekernem. Ja. És. Néha. Nem. Ártana. Folyamatosan. Mondani. A. Mondatot
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Steam Deck
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- EA Sports WRC '23
- Xbox Series X|S
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged