Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
RetepNyaraB #6 üzenetére
Nem gond, én nem olvastam elég figyelmesen
Most nem is vagyok benne biztos, hogy létezik aptX-HD modell egyáltalán ebből. Mondjuk az a baj, hogy ugye a magasabb bitráta az többet is fogyaszt, és az átvitel hatékonysága is romlik. Amikor (a két oldalt összekötő) vezetékben van a vevő antennája, akkor ez nem akkora probléma, de így nem lenne egyszerű szerintem akadozás nélkül megoldani. Plusz az így sem acélos lejátszási idő még csökkenne kicsit.
-
válasz
RetepNyaraB #1 üzenetére
Nem nagy azok a madzag nélküli fülhallgatók manapság. Nekem egy Jabra Elite 65t van, és nem sokkal nagyobb, mint egy madzagos, és még úgy is 4 óra zenehallgatást teszt lehetővé.
-
törölt tag
válasz
RetepNyaraB #1 üzenetére
Pedig jó dolog az ilyen méretű BT, ha jól csinálják. Van nálam most kölcsönben egy Sony (WI900 vagy micsoda), majdnem 30 órát megy egy töltéssel, zajszűrős, egész kényelmes, stb. Ha gyakran repülnék, akkor sokkal szívesebben vinnék ilyet, mint fülhallgatót.
Új hozzászólás Aktív témák
- Karctalan kijelző? Hydrogel fóliával gyerekjáték. Most 3.000 Ft-tól minden telefonra/okosórára!
- Apple Watch Midnight Sport Band S/M, M/L méret 45mm - Újszerű
- Eredeti 120 Wattos Xiaomi Töltő + kábel
- Ringke Xiaomi 14 edzett üveg képernyővédő.
- Apple Airtag Leather Key Ring kulcstartó - Új, csomagolás sérült
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Update 06.18. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest