- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- A Leaderboard LLM weboldalon mindenki eléri az AI modellek teszteredményeit
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Nem kamera gomb, kérem, AI-gomb! Kezünkben a Honor Magic8-ak
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
RetepNyaraB #6 üzenetére
Nem gond, én nem olvastam elég figyelmesen
Most nem is vagyok benne biztos, hogy létezik aptX-HD modell egyáltalán ebből. Mondjuk az a baj, hogy ugye a magasabb bitráta az többet is fogyaszt, és az átvitel hatékonysága is romlik. Amikor (a két oldalt összekötő) vezetékben van a vevő antennája, akkor ez nem akkora probléma, de így nem lenne egyszerű szerintem akadozás nélkül megoldani. Plusz az így sem acélos lejátszási idő még csökkenne kicsit.
-
válasz
RetepNyaraB #1 üzenetére
Nem nagy azok a madzag nélküli fülhallgatók manapság. Nekem egy Jabra Elite 65t van, és nem sokkal nagyobb, mint egy madzagos, és még úgy is 4 óra zenehallgatást teszt lehetővé.
-
törölt tag
válasz
RetepNyaraB #1 üzenetére
Pedig jó dolog az ilyen méretű BT, ha jól csinálják. Van nálam most kölcsönben egy Sony (WI900 vagy micsoda), majdnem 30 órát megy egy töltéssel, zajszűrős, egész kényelmes, stb. Ha gyakran repülnék, akkor sokkal szívesebben vinnék ilyet, mint fülhallgatót.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyári Honor / Huawei 88W supercharger
- Eladó PULUZ 3-csuklós fényképező állvány (tripod, 106cm) c-clamp + mobiltartó (PU3103B)
- Eladó iPhone 15 Pro Max tokok (mind MagSafe)
- Eladó Samsung Z Fold 5 telefonhoz megmaradt tokok + fólia + s pen
- Zebra CBL-TC51-USB1-01 Zebra adatgyTC51/TC52/TC56/TC57 Töltő és adatkábel
- Honor X7b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Autós kamera eladó
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z170 i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB CooleMaster MasterboxMB 600 CM650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3317
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő