- Yettel topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
Új hozzászólás Aktív témák
-
a.hosszu
csendes tag
Mondjuk telefonálás, üzenetírás, emailezés, csetelés, ergo kapcsolattartás. Értem én, hogy kompakt számítógépet hordozunk a zsebünkben (webböngészés, játék, filmnézés, stb.. ) , de még mindig 'okostelefon' a hivatalos kategórianeve és nem mini-számítógép. Nem veletek vitatkozom elsősorban, inkább a gyártókkal.
Dehogynem létezik más véleménye. Engem csak trend zavar, de az nagyon. Hogy aki 4,5"-ös kijelzőket szeretne, na annak nem lesz. Mert nem ez az irányvonal. Az új Xperia Compact mondjuk lehet, hogy ígéretes.
De rég túltoltam az egészet, nem is dagasztom tovább. Jöhetnek az "őskövület"-ezések.
-
Azie
őstag
odáig jutottam csak, hogy készítek egy fotót, feldobom bármilyen képmegosztóra account belépés nélkül és ha már ilyen paragép vagyok, akkor a saját telómmal lefotózom az url-t.
de nem, fel sem merül, hogy vagy egy ITs "szakembernek" spamre és ilyen esetekre bárhol olyan fiókja, amit nem gáz, ha feltörnek, mert csak ilyen cuccok vannak rajta, mint a faires képek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Yettel topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Vezetékes FEJhallgatók
- Windows 11
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Nintendo Switch
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged