- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Google Pixel topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Külföldi SIM-ek itthon
- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
Új hozzászólás Aktív témák
-
AranyiIstvan
csendes tag
Én s60 használok a megjelenés óta.nem hibamentesen.de melyik új fejlesztesnek nincsenek gyerekbetegségei kérdem én?(note 7 langolt)beázott ip 68asok.nekem is volt z5xperia,és po t a tengert nem bírta.na az az s60hoz képest egy ipari szr!!.vízkáros s60 amat azonnal kérdés nélkül cserélték.szóval várni kell vele pár hónapot,és nem lesz meglepetés.pedig arra is fel vannak készülve!tapasztalatból mondom nem hallomásból!bátran ajánlom csak.
-
Lacok
őstag
Ahogy olvasom a kommenteket nem túl jók a tapasztalatok ezekkel a CAT telókkal, pedig majdnem elcsábultam.
-
exkalibur
csendes tag
Ügyesen megkerülte a választ, hogy van e garancia a beázásra.
-
csongi
veterán
Egy ilyen alom munkahely kellene nekem is.
.
Kello mennyisegu toke a hatterben, es barmilyen szutykot tervezhetnek Cater nev alatt.
Sajnos nem sikerult, tularazott xar. Nem baj majd a kovetkezo sikerul. Addig is nyugodtan ved fel fizud..
Ocsem ebben az agazatban, verre meno harc van, ennyire nem adhatja el a neve ezeket a ...
A szokasos recepet. Tulelo kulso, alapszintu belso, alap droid.
Gratula!! Nem is ertem miert nem ad ki mas is telefont. Lehetne Metabo, annyira azt is megvennek mint ezt..
Katasztrofa...
Es meg van aki a kinai telefonokat szidja.. hat ezeket a tularazott akarmiket is ott gyartatjak, le merem fogadni.
Tesztet sem erdemel. -
WinstonWolf
senior tag
Az S60-nál is rengeteg panasz volt a leszakadó ajtókra, az elvűló ragasztásokra... Szóval valami minőségi gond lehet az anyagok összeválogatásával...
Ami főleg azért bosszantó mert egyéb műszaki gondok viszonylag ritkák...
-
jUUh
addikt
Nem tűnnek meggyőzőnek...
-
kbyte1024
veterán
Igen a regebbiek nem ezek.Csak hát ezek után, nyílván megrendült a bizalom sokakban.
-
kbyte1024
veterán
válasz
Diamond500 #3 üzenetére
Jaja,3 cimbimnek van, katasztrófa! Kb egy ipari hulladék mind! A hangszóró katasztrófa,a nyomógombok szintén,és még sorolhatnám 😉
-
S30 és S40 felejthető volt horror árazással, most az S41 már akár jó is lehetne spec alapján, de az ár megint borzalmas. Mondjuk nagyon várom azért a tesztjét.
-
Szabcsizz
őstag
Haljak meg, nem is rosszak a CAT telefonok. Sőt...
Tudom tudom, ez így sok ennyiért, de marha jól néznek ki, nem egy összehányt dizájn mint a többi strapatelónál. 4,7-en a HD elegendő, az akksi kapacitása ia pluszpont stb stb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest