- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel topik
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- Mobil flották
- Huawei Watch Ultimate - dizájnultimátum
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
Új hozzászólás Aktív témák
-
AranyiIstvan
csendes tag
Én s60 használok a megjelenés óta.nem hibamentesen.de melyik új fejlesztesnek nincsenek gyerekbetegségei kérdem én?(note 7 langolt)beázott ip 68asok.nekem is volt z5xperia,és po t a tengert nem bírta.na az az s60hoz képest egy ipari szr!!.vízkáros s60 amat azonnal kérdés nélkül cserélték.szóval várni kell vele pár hónapot,és nem lesz meglepetés.pedig arra is fel vannak készülve!tapasztalatból mondom nem hallomásból!bátran ajánlom csak.
-
Lacok
őstag
Ahogy olvasom a kommenteket nem túl jók a tapasztalatok ezekkel a CAT telókkal, pedig majdnem elcsábultam.
-
exkalibur
csendes tag
Ügyesen megkerülte a választ, hogy van e garancia a beázásra.
-
csongi
veterán
Egy ilyen alom munkahely kellene nekem is.
.
Kello mennyisegu toke a hatterben, es barmilyen szutykot tervezhetnek Cater nev alatt.
Sajnos nem sikerult, tularazott xar. Nem baj majd a kovetkezo sikerul. Addig is nyugodtan ved fel fizud..
Ocsem ebben az agazatban, verre meno harc van, ennyire nem adhatja el a neve ezeket a ...
A szokasos recepet. Tulelo kulso, alapszintu belso, alap droid.
Gratula!! Nem is ertem miert nem ad ki mas is telefont. Lehetne Metabo, annyira azt is megvennek mint ezt..
Katasztrofa...
Es meg van aki a kinai telefonokat szidja.. hat ezeket a tularazott akarmiket is ott gyartatjak, le merem fogadni.
Tesztet sem erdemel. -
WinstonWolf
senior tag
Az S60-nál is rengeteg panasz volt a leszakadó ajtókra, az elvűló ragasztásokra... Szóval valami minőségi gond lehet az anyagok összeválogatásával...
Ami főleg azért bosszantó mert egyéb műszaki gondok viszonylag ritkák...
-
jUUh
addikt
Nem tűnnek meggyőzőnek...
-
kbyte1024
veterán
Igen a regebbiek nem ezek.Csak hát ezek után, nyílván megrendült a bizalom sokakban.
-
kbyte1024
veterán
válasz
Diamond500 #3 üzenetére
Jaja,3 cimbimnek van, katasztrófa! Kb egy ipari hulladék mind! A hangszóró katasztrófa,a nyomógombok szintén,és még sorolhatnám 😉
-
S30 és S40 felejthető volt horror árazással, most az S41 már akár jó is lehetne spec alapján, de az ár megint borzalmas. Mondjuk nagyon várom azért a tesztjét.
-
Szabcsizz
őstag
Haljak meg, nem is rosszak a CAT telefonok. Sőt...
Tudom tudom, ez így sok ennyiért, de marha jól néznek ki, nem egy összehányt dizájn mint a többi strapatelónál. 4,7-en a HD elegendő, az akksi kapacitása ia pluszpont stb stb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- World of Tanks - MMO
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- BestBuy topik
- Bestbuy játékok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gitáros topic
- Milyen routert?
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 8400F / RX 9060XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest