Hirdetés
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Fotók, videók mobillal
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
Új hozzászólás Aktív témák
-
janeszgol
félisten
Pontosanm, végre egy értelmes ember. És jól is beszélt. Nekem is a márka az elsők között volt (2013-ban Alcatel Pop C3, 35 ezer ft) és jó áron nyújtottak használható telefont (kivéve kamera). Az alsó szegmensben jó minőségű telefonkat hoztak le. 2013-ban volt egy fordulójuk, akkor jött az új alapokra helyezett Rom (4.2.2), ami nagyon stabil volt. Oké vacak maera volt sokáig, meg billenős TN, közepes beszédhang, viszont stabil telefonjaik voltak egy-két kivétellel. Nem indultak újra, nem dobálták a rádiós jelet, nem estek szét. Nekem ez többet jelent, mint a csilli-villi spec.
-
Bossyy
tag
Szimpatikus fazon, tényleg a kérdésekre válaszolt (amik jók voltak!) és tudja, hol a cég helye. Nem fantáziál prémiumról, high-techről, hanem világosan felvázolja a pozicionálást.
-
Crafter32
őstag
Szegény BB.
A fickó legalább szimpatikus volt. Egyértelmű válaszokat adott, nem beszélt teljesen mellé.
-
Matada2.3
veterán
Nekem ebből az interviewból az jött le, hogy az Alcatel innentől játéktelefonokat fog gyártani, amit a gyerekednek se adnál. Elég sok mostani példát láttunk erre, nagyon gáz.
-
jUUh
addikt
Azok a nagyon vonzó ajánlatok...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ Lenovo IdeaPad Slim 3 - 15.3" WUXGA - Snapdragon X X1-26-100 - 24GB - 1TB - Win11 - Garancia
- 27% - Gamemax GAMER PC! 7500F / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB SSD /
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12/256GB / Kártyafüggetlen /12Hó garancia / Akku: 100%
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R5 9600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070XT 16GB Lian Li LANCOOL II Mesh C RGB 750W
- Dell Latitude 7420 Core i7-1185 G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar, szép állapot
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)