Új hozzászólás Aktív témák
-
atikó
őstag
Lesz feketében akkor veszek boldog tulajdomosa leszek egy sim változatnak.
-
sirkan13
aktív tag
Szerintem teljesen korrekt,Mediapad M2 Lte-em van a vodától hosszabítással és kedvezményekkel 72.000ft-ból megállt nekem.130.000ft-ért szerintem nem sok,ha a specifikációt nézem.Megvan az utód.Én tabot használok mindenre kivéve telefon arra egy x-cover 2 használok,multimédiára,netre ott a tab.
-
Csapoati
nagyúr
válasz
-Mosquito- #15 üzenetére
Nem azt mondtam, hogy önmagában drága, hanem hogy az iPad Minik árszintjén van, ahol az emberek általában inkább azt választják.
-
fornettisuti
veterán
Ujjlenyomatolvaso/homegomb miért nem nagyobb? Arra sok helyre elfért volna egy nagyobb kényelmesebb darab, igy aránytalan és ezáltal kényelmetlenebb a használata. Utobbi más tabletre is érvényes.
-
Cattle_Decap
tag
Na lehet meg van a kovetkezo telefonom.
-
moleculez
veterán
Szerintem nem drága, viszont szebb azért lehetne. Viszont az kérdés, hogy a K950, és az IGP-je hogy bír ezzel a felbontással.
-
joelke HU
őstag
Nagyon szép. Pontosan ilyenre fáj a fogam. Mobilon megszoktam, hogy olyan szép tűéles a kép. A telóm 400 ppi feletti a mostani tabom meg csak 160. Nagyon fáj a szívem egy jobb megjelenítővel szerelt cuccért. De itthon ez ritka madár. Egy-két méregdrága Samsung tudja talán meg valamelyik kifutó Asus. Na majd karácsonyig talán ez is olcsóbb lesz, ha megjelenik egyáltalán addigra.
-
Szilofon
aktív tag
Nekem volt Huawei T1 8.0 Pro,nagyon jó volt mindenben,és az ára is megfelelő volt.
-
pusszycat
nagyúr
Tabletem már van 2-vel se megyek többre. Inkább valami hajszál vékony gépet vennék mint az Acer Spin 7 vagy esetleg a Swift vonal.
-
ovics
aktív tag
nem lenne rossz, de ilyen árnál már megvárom azért a samu tab s3at is hogy mit tud
-
janeszgol
félisten
Szép és erős. Kíváncsi leszek, szolgáltatók beteszik-e a kínálatukba. Amúgy az én kedvenc tabletem a Mediapad T1 7.0. Eszméletlen jó az üzem ideje (12 óra hivatalos, konkrétan majdnem három napot végig neteztem rajta) és használható tablet, szép kijelzővel, jó érintővel.
-
Fejvadi
nagyúr
Ezen az áron, nem is fantáziálok rajta.
-
Gainka
őstag
Kedves Huawei, 100 000 pénzből lecserélem a teljes horgászfelszerelésem, újra.
Amúgy tetszik, csak drága mint a az összes többi csúcs telefon is. -
xmaas
őstag
Hat azert tegyuk hozza hogy Ipad legalja szintjen van ilyen felszerelest minimum 200+ matyasba adnak alma logoval megtamogatva ,de az jogos hogy ha mar droid akkor valoszinuleg nem huvelyt fognak valasztani az emberek ennyiert .
Amugy arra nagyon kivancsi lennek hogyan tudnak kipreselni 11 ora videonezest belole mert valahogy ketlem hogy az valodi adat
-
törölt tag
Ez nagyon drága
Olyan 50 körül még megveszek egy tabletet, de 120-130 ezerért?
-
Csapoati
nagyúr
Az a baj, hogy iPad árban van, azon az árszinten meg szerintem kevesen választják az Androidot, azon belül is a Huaweit. Telefon fronton viszont durván mennek, bár tudom, hogy nem reprezentatív a minta, az ismerőseim közül 4-en is nemrég vettek Huawei/Honor készüléket. Ja és egyiküknek se volt korábban a márkától semmijük.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Mediapad M3 bemutatója után mondták, hogy nem állnak le a táblagépes vonallal, inkább erősítenék azt. Az újdonság igen impozáns lett.
- Új bontatlan N-One NPad X1 11 collos tablet
- AppleCare+ biztosítás és kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás - Számlával
- újszerű iPad Mini (6. generációs) 64GB Wi-Fi space gray asztroszürke tok
- Microsoft Surface Pro 4 - I5-6300U - 4Gb - billentyüzettel
- iPad Pro 11" M4 wifi Silver hibátlan 2025.06.18. Apple J. AC. köthető rá.
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 MAGYAR - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest