- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Mobil flották
- Májusi bemutató, júliusi piacra kerülés, áremelés
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- One UI zápor szórta meg Európát
Új hozzászólás Aktív témák
-
tothmaxy182
őstag
Azért ilyenből már láttunk sokat. És olcsóbbat is!
-
Én javaslom inkább a Cavintont...
Vagy csak esetleg a jótanács, ingyen:
Ne vegyetek meg minden szart! -
draco31
veterán
Drágának tartom. Egyébként tetszik a dolog.
-
törölt tag
Yessss! Köszi a tippet! Pont ilyet kerestem automatizáláshoz. A C Locker pro tudja a lock kapcsolgatását BT eszközök csatlakozása alapján. Amíg nem gyártják le a nekem való okosórát, addig ez tökéletes erre a célra.
-
MartOOn
addikt
ilyen kutyut majd akkor veszek ha ugyanekkora meretben es ezert az arért lesz benne gps es az alapjan talalja meg a dolgaimat. annak ugy mar lenne is ertelme. 2015-os futyulos kulcstarto... 100ft-ot talan meger.
-
Kékes525
félisten
Tényleg drága egy kicsit, de ötletes. Másrészt a telefont is megtalálja, ha elhagyom. Ha!
Valószínűleg a vice-versa miatt drágább, mint a hasonló társai. Másrészt talán szebb is. -
tjb007
nagyúr
Annak tükrében, hogy akár már öt dollár alatt (szállítással együtt) is kap ilyen anti-lost kütyüt az ember ezt elég drágán mérik.
-
fornettisuti
veterán
chipolo-sipolo
-
MeGabee
senior tag
Ha BB-vel is kompatibilis lenne,akkor már venném is a nejemnek,mindig mindenét elhagyja
-
csakie
újonc
Hasznos kis eszköznek tűnik.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Két éve még csak a Kickstarteren, ma már a berlini IFA kiállításon mutatta meg a kulcstartónak látszó kiegészítőjét a Chipolo.
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Csúcsteljesítmény? Igen! Kattints és rendeld meg MOST! 0% THM-re is!
- AKCIÓ! Dell XPS 13 9305 üzleti notebook - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Iris Xe IGP Win11
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest