- Motorola G86 - majdnem Edge
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
korcsillio
addikt
Ez a méret nagyon bejön nekem(kár hogy picit nem izmosabb a hardver).
Itthoni árról tudni valamit? -
jacis
nagyúr
Mikor jelenik már meg tudja valaki?
-
bagkri01
őstag
A kétmagosban power sgx531 van, a négy magosban pedig sgx544. Tehát a négy magosnak a gpu-ja jóval combosabb. Ráadásul nekem egy jiayu g3-am van, aminek 720p-s a kijelzője.
ui.: a real racing3 viszont piszkosul szaggat, bár az egy pocsékul megirt játék, még az s3, s4 tulajok is panaszkodnak rá. -
DemonDani
addikt
válasz
Jonathan92 #44 üzenetére
Buta ember ne kommenteljen. Bocs, de közöd nincs a témához ahogy látom, de osztod az észt
Kérlek mutass hát nekem egy eInk-es covert, ami kezelhetővé teszi a telefont néhány mW-ból.
-
Lomha 8V
addikt
Hű, ez elég vagány lett. Hol van már a One Touch Easy.
-
Ádám16
addikt
Szép! a SoC is jó, nyomottabb áron simán kéne.
-
zdanee
őstag
válasz
Jonathan92 #44 üzenetére
Az is csak egy koppintás, kijelzője van, meg akkumulátor benne, tiszta iPhone. Komolyan, ezt mikor hagyjuk már abba?
-
Nagyon szép, de már az 5 colos SONY is épp hogy elfér a zsebemben, ezt hova tenném? Vagy lassan majd külön táska kell a telefonnak? Mert akkor kár volt 20 éven keresztül variálni, megmaradhattunk volna a régi táskás mobiloknál aztán "jóvan"
Emlékszem egy időben az volt a lényeg hogy minél kisebb legyen egy mobil, a nokiának az egyik telefonja olyan pici volt hogy egyszerre kb az összes gombot megnyomtad rajta.
Most meg lassan már akkorák lesznek a telefonok hogy neked fogni kell két kézzel, és meg kell kérned valakit aki meg bepötyögi a hívandó számot
-
Mr.Silkó
veterán
Így fehér hátlappal nagyon szép..
-
bagkri01
őstag
Nekem már volt egymagos mediatek procis telefonom (acer liquid gallant duo), sosem volt vele semmi probléma sosem fagyott a programok 98%-a elment rajta (igazából csak egy progit nem tudtam működésre bírni). Most egy kétmagos van, a grafikus chip nem egy erőmű ,de a modern combat 4-et HD kijelzőn tökéletesen futtatta. Barátnőmnek most rendeltünk egy négymagosat, még nem érkezett meg szóval beszámolni még nem tudok róla, de szerintem nem fogunk csalódni benne. Ha hinni lehet a plenykáknak készül a 8magos mediatek soc, na arra nagyon kíváncsi leszek. Szóval nem olyan rossz gyártó, de nem e-pénisz méregetésre való az biztos, annak s800-al szerelt készüléket kell venni kb 6-szor annyiért, mint amennyiért a mt qaudcore-os telókat adják.
-
Lambach
tag
szerintem akár egy itt kommentelő emberke mögött is lehet egy konkurens cég.
volt egy ilyen video review a neten azt hiszem a fonepadot nézték játékteljesítmény szerint. és a faszi csak home gombot nyomott és lépett egy másik játékba. laggy performance aszondja, alul a kommentálók sikoltoztak hogy baszki LÉPJ KI az előző játékból akkor nem szaggat.
lejárató kampány is van a világon.
lehet az elején nem volt olyan hejj de túl jó a mediatek, de ezt mondták más gyártókról is akik azóta eléggé ott vannak a szeren. -
atosan
veterán
Tényleg jól néz ki, ha ilyen formatervet vinének a 4,5" körüli kategóriába, akkor jöhetne, nekem is nagy lenne 6-os kijelzővel.
-
DemonDani
addikt
Egy alcatel amitől lopnia kell a többi gyártónak!
Ennél több jellemzés nem is kell, instant get akkor is ha nem egy izomkolosszus. Remélhetőleg azért a rendszert elviszi az MT6589T én meg nem játszok mobilon. -
Silentfrog
veterán
Baromi jól néz ki ,de én ilyen méretűt már nem vennék. Nekem kényelmetlenül nagy lenne a mindennapi használat során.
-
roli543
őstag
Végre nem csak egy tucat teló, a kiegészítők zseniálisak...
-
HawerKing
őstag
Gyonyoru ez
-
bagkri01
őstag
Véleményem szerint ez eddig a legszebb formatervű phablet, bár a note 3 is bejön az s2-re hajazó designal. Örülök, hogy a samsung megint visszatért az s2 formához.
-
Otisz
őstag
Ez egy igen elegáns készülék! (talán a hátulja lehetne kifinomultabb, de szemből le a kalappal!)
Amennyiben nem rontják el az árazását, és a kamera amit belepakoltak megüti az átlagot, vagy inkább a felső szegmenst, akkor jó vétel lesz - annak aki el tud képzelni magának 6" készüléket. -
Recon666
Közösségépítő
Egy "kicsi" emlékeztet az LG G2-re, már nem kötözködésképpen.
-
blade zte
őstag
Csak nem 300 dolcsi felett lesz az ára?
Háát a zopo ellen elmegy, de úgy vélem látni nem az olcsóság miatt lesz híres.
Amúgy procin kívül jó telefon.
-
moleculez
veterán
Nagyon pöpec! Igen jól néz ki, az e-ink kabátot (is) kitaláltam már, elterjedhetne igazán. Ezmeg szerintem fulk versenyképes, remélem jön ide is.
-
Lambach
tag
Nos az Ascend Mate-ről is azt mondták nem lehet vele szart se játszani erre fel ravensword aralon avabel meg se kottyan neki. vagy van ettől 3D-bb játék is?
kicsit próbáltam okosodni a mediatekről ( ha már válaszra se lettem méltatva)és azt kell látnom nem olyan rosszak az új cuccaik. -
tjb007
nagyúr
válasz
fornettisuti #25 üzenetére
-
Coq
aktív tag
Szép telefon.
-
törölt tag
Szép telefon, de nekem 5 col felett már nem jó mindennapos használatra...
-
sheep
addikt
válasz
alfaromeo33 #10 üzenetére
azért nem csak a marketing
melyik márkának van még hasonló prémium szerviz szolgáltatása, ahol házhoz jönnek, és zokszó nélkül kinyalják a s***edet?
Ezt is meg kell fizetni, és pl. nekem megéri az a plusz ár.Amúgy nagyon jól néz ki a telefon, alig van keret, remélem tudtak a ház méretén spórolni valamelyest. A kamerára én is kiváncsi leszek.
-
fornettisuti
veterán
Én az árazásán kívül arra lennék még kíváncsi, de nagyon, hogy dual simes lesz-e belőle és hogy a cerkát hozzá, hová lehet majd elrejteni a készülékben???
-
GuruZone
őstag
válasz
Stanley-B. #3 üzenetére
épp ezért maradok esküszöm Alcatel user, már unom a tömegmobilokat.
Úgy néz ki valami új Vantaccs váltja az Idolom
-
leslie_smith
aktív tag
Nekem ugyan nagy,de jól néz ki!
-
AS
félisten
Szerintem is nagyon szép. Egy jó ár és sikeres lehet.
CPU-rol annyit aki nem a legújabb 3d játékokkal játszik annak tökéletesen elég ez is. -
zdanee
őstag
Nagyon szép telefon. Remélem az óriásfonok most már lassan véget érnek, és nem kell csak amiatt mellőznöm egy máskülönben jó készüléket, mert még motorral is csak oldalkocsival szállítható.
-
fffeco
tag
[link]
e-ink tokról képek! -
blackydan
senior tag
Tényleg fincsin néz ki
-
dorten
tag
Jól néz ki a cucc.
-
legiaap
félisten
Bakker ez iszonyat jól néz ki!
Simán elfogadnám. -
Lambach
tag
Sziasztok!
Valakinek itt az az aláírása, hogy csak media tech processzort ne mégis miért? ha valaki beavatna ezen kütyük titkaiba azt hálásan megköszönném. Jómagam egy ascend mate boldog tulajdonosa vagyok a készülékben saját fejlesztésű 4 magos kínai proci van és nincs vele semmi gond. Az alcatel telefonok tól a töltő csatlakozó állandó meghibásodása miatt tartok nekem is és a barátnőmnek is pont ott ment tönkre. nekem ot990-esem , neki meg ot-995-se volt. nem vette fel a töltést csak ha feszegetted. Idegesítő egy valami mit ne mondjak. Szóval milyenek ezek a média tek processzorok? Maga a készülék egyébként az egyik legszebb amit valaha láttam. -
besko65
tag
Nekem Note 2-m van, de ez bizony be kell valljam, jobban tetszik. Majd az ára dönt, hogy cserélném-e rá.
-
Nigér
őstag
Ilyen e-inkes tokot készíthetnének az összes nagy(obb) képernyőjű készülékhez, biztos lenne rá kereslet...
Na én erre mondom azt hogy innovatív.
Tök jó 5let. -
alfaromeo33
aktív tag
Gondolhatod h nem a formával vitték sikerre. Első évben ok! Azóta egy elcsépelt szar, unják az emberek. És bizony már a megbízhatóság sem a régi. Vixont nagyon jo a marketing, na az a sikerük titka, nem más!
Amúgy nagy fej lehetsz, ha Te abból megállapítod h mennyire tudnák sikeresen vezetni egy céget, hogy tetszik egy dizájn vonal vagy sem. Ez egy új módszer lehet a vezetők jövőbeni kiválasztásánál -
atikó
őstag
hát ez eszméletlen jól néz ki!!
szerk: mondjuk az 5 colnak jobban örültem volna, akkor megvettem volna egyből, de így előtte a kezembe kell, majd fognom.
-
RaveForce
veterán
válasz
alfaromeo33 #6 üzenetére
ebből látszik,h te nem tudnál sikerre vinni egy céget, nekik sikerült....
-
RaveForce
veterán
válasz
Stanley-B. #3 üzenetére
vannak még elcseszett izlésű emberek...
-
Injun
senior tag
Mindenki felzárkózik szépen a hasonló specifikációjú gépekhez aztán várják a nagy ötletet egymástól,hogy merre tovább.Nulla innováció.
-
Stanley-B.
őstag
azért ez az Alcatel is mennyivel szebb, mint pl egy S3 vagy S4, vagy akár a Note 3....
-
lexter00
őstag
És a turbós lesz az a MTK proci.Ha egy kicsivel a Huawei Mate ára alá megy akkor jó vétel lesz.Az akksi nagyon bika alatta.
-
tjb007
nagyúr
"A Herót egy négymagos, magonként 1,5 GHz-es órajelű SoC hajtja majd meg, melynek pontos típusa egyelőre nem ismert, de szinte biztosak lehetünk benne, hogy egy MediaTek megoldásról van szó."
Biztosan az, nyugodtan bele lehet írni a cikkbe is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- XPEnology
- Kerékpárosok, bringások ide!
- ROG Strix G16 notebook: tökéletes harmónia
- Autós topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Diablo IV
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- További aktív témák...
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld újszerű, hivatalos garanciás, dobozos
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Új Honor 400 pro + 66 wattos töltőfej
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Bitcoin Miner Eladó Bitmain Antminer S19 JPro 104 Th 3150 watt
- OLCSÓBB!!! DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest