- Huami Amazfit Bip okosóra
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
bagkri01
őstag
A kétmagosban power sgx531 van, a négy magosban pedig sgx544. Tehát a négy magosnak a gpu-ja jóval combosabb. Ráadásul nekem egy jiayu g3-am van, aminek 720p-s a kijelzője.
ui.: a real racing3 viszont piszkosul szaggat, bár az egy pocsékul megirt játék, még az s3, s4 tulajok is panaszkodnak rá. -
bagkri01
őstag
Nekem már volt egymagos mediatek procis telefonom (acer liquid gallant duo), sosem volt vele semmi probléma sosem fagyott a programok 98%-a elment rajta (igazából csak egy progit nem tudtam működésre bírni). Most egy kétmagos van, a grafikus chip nem egy erőmű ,de a modern combat 4-et HD kijelzőn tökéletesen futtatta. Barátnőmnek most rendeltünk egy négymagosat, még nem érkezett meg szóval beszámolni még nem tudok róla, de szerintem nem fogunk csalódni benne. Ha hinni lehet a plenykáknak készül a 8magos mediatek soc, na arra nagyon kíváncsi leszek. Szóval nem olyan rossz gyártó, de nem e-pénisz méregetésre való az biztos, annak s800-al szerelt készüléket kell venni kb 6-szor annyiért, mint amennyiért a mt qaudcore-os telókat adják.
-
bagkri01
őstag
Véleményem szerint ez eddig a legszebb formatervű phablet, bár a note 3 is bejön az s2-re hajazó designal. Örülök, hogy a samsung megint visszatért az s2 formához.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest