- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
Új hozzászólás Aktív témák
-
bagkri01
őstag
A kétmagosban power sgx531 van, a négy magosban pedig sgx544. Tehát a négy magosnak a gpu-ja jóval combosabb. Ráadásul nekem egy jiayu g3-am van, aminek 720p-s a kijelzője.
ui.: a real racing3 viszont piszkosul szaggat, bár az egy pocsékul megirt játék, még az s3, s4 tulajok is panaszkodnak rá. -
bagkri01
őstag
Nekem már volt egymagos mediatek procis telefonom (acer liquid gallant duo), sosem volt vele semmi probléma sosem fagyott a programok 98%-a elment rajta (igazából csak egy progit nem tudtam működésre bírni). Most egy kétmagos van, a grafikus chip nem egy erőmű ,de a modern combat 4-et HD kijelzőn tökéletesen futtatta. Barátnőmnek most rendeltünk egy négymagosat, még nem érkezett meg szóval beszámolni még nem tudok róla, de szerintem nem fogunk csalódni benne. Ha hinni lehet a plenykáknak készül a 8magos mediatek soc, na arra nagyon kíváncsi leszek. Szóval nem olyan rossz gyártó, de nem e-pénisz méregetésre való az biztos, annak s800-al szerelt készüléket kell venni kb 6-szor annyiért, mint amennyiért a mt qaudcore-os telókat adják.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 üzleti notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD WIN11
- Google Pixel 7 Pro 128GB
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest