- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Yettel topik
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Mobil flották
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
Új hozzászólás Aktív témák
-
ViZion
félisten
Arra gondoltam, hogy a SoC inkább olyan, mint egy konzol, míg egy laptop azért -bár egybe van gyúrva- mégiscsak tucatnyi bigyó... Itt meg megkapja az 1 db drivert, minden kész.
Amúgy én is "legózós" vagyok, és nem tartom jó ötletnek (tartósság, javíthatóság miatt) az alacsony fogyasztást igénylő eszközökön kívül az egybe integrálást. -
clippy
tag
nem is tudom.. pont a számítógép, informatika fejlődik iszonyat gyorsan (1 éves gép szinte elavultnak számít) a többi (fogyasztási cikk pl. mosógép hűtőgép autó) azért 5-6 évre van tervezve.. de az autót ne nézzük, ott a mosógép, az is kb 100 ezer píz.. azt megveszed 5-6 évig nem akarod cserélni.. egy alap pc szintén 100 rugó.. azt évente cserélni.. hááát .. de ha évente nem is.. 3-4 év után annyira elavul, hogy szinte semmit nem tudsz rajta futtatni.. míg egy 10 éves mosógéppel ugyan úgy tisztára mosod a ruhádat mint a vadi újjal..a pc-t eddig is azért tartottam jó ötletnek mert időnként a keretei között lehetett fejleszteni, ram proci vga.. de ha egybegyúrt lesz nem tudod bővíteni átesik a pc az xbox ps szintjére.. nem szeretném ha ez lenne a jövő..egybegyúrt hardver.. mindenki felvásárol mindenkit és marad 2-3 gyártó és azok termékeit lehet megvenni..brrrr..fuuu nagyon elkalandoztunk
sorry
-
clippy
tag
Na igen.. erre gondoltam..így kész tények (hardver) elé állítják az embereket... kicsit olyan mint az "EEE" gépek.. minden egybe van integrálva.. "alaplap-proci-vga-ram" van néhány kivezetés amire a billt, egeret háttértárolót dvd-bl írót tudod csatlakoztatni...jahh és a monitort...maga a proci tenyérnyi nagyságú de minden benne van.. és ezt variálják.. minden beviteli eszközt, perifériát külön csatlakoztatunk.. végül is van már külső vinyó, külső blray író van NAS sőt külső VGA és hangkártya is .. már csak jó nagy asztal kell ahol minden elfér.. a ház, táp felejtős. minden perifériának külön adaptere lesz.. 3-as elosztó nem lesz elég kell vagy 10-es..
igazából lehet, hogy ez a jövő.. nem kell házat szerelgetni csak a külső egységeket megvenni és csatlakoztatni...(mondjuk a házban a kábelek elvannak rejtve) így meg kívül lesznek.. vagy minden vezetéknélküli rendszerben lesz oszt csak egymásra pakoljuk (vagy egymás mellé) a külső részeknek lehet könyvespolcot csinálni amit elnevezünk szgéppolcnak hardverpolcnak
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Elektromos autók - motorok
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Diablo IV
- War Thunder - MMO Combat Game
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- További aktív témák...
- 3 hónapos Asus Rog Strix X670E-F Gaming wifi AkciÓÓ!
- Prémium! Felsőkategória! Asus Rog Strix Maximus Z790 Hero Wi-fi Alaplap!
- MSI B650 Tomahawk Wifi
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16GB) Kingston FURY Beast RGB 6000MHz DDR5 CL30 memória 27% 3 év garancia
- ASUS ROG STRIX Z790-H GAMING WIFI Alaplap - Garancia: 2027.01-15.-ig - BeszámítOK!
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest