- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Redmi Note 13 4G
- Yettel topik
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kisgépkezelő
senior tag
Azért mert az nem csak egy egész jó autós játék volt, hanem benne volt minden ami a kétezres évek első felében menőnek tűnt egy akkori fiatal számára. Kocsik, tuning, csajok, graffiti, "illegalitás", rap, nu metal, ráadásul (főleg nyugaton), tulajdonképp elérhetőnek tűnt az egész. Egy IV-es Golf, vakítós xenon, spoiler, néhány matrica, egy durrogós kipu, meg marha nagy hangszórók, aztán szólhat a "Durumdummdumm". Persze manapság a fenti felsorolás minden tagja együtt és külön-külön is nagyon gáznak hat, úgyhogy szerintem azok közül akiket tizenpár évesen elkapott az NFSU, senki se azzal tölti napjait így 30 fele, hogy elhagyatott ipartelepeken gyorsulgat valami széttuningolt japán belpiacos csodával miközben üvölt a nu metal. Én legalábis tuti nem.
-
Kisgépkezelő
senior tag
Ha valami korábbit folytatnának, akkor én leginkább egy Run 2-re neveznék be. Kicsit megosztó játék volt a maga idejében, de nekem kifejezetten tetszett, hogy kb. 2 percnyi cutscene meg 3 QTE szakasz volt a történet, nem kellett városban csalinkázni, mindenféle hülyeség miatt, csak verseny, szép környezetben, hangulatos zenékkel. Néha még most is feljárok multizni. A hülye maffiás üldözésektől mondjuk agyérgörcsöt kaptam benne. Az nem kéne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Óvodások homokozója
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Nintendo Switch 2
- DUNE médialejátszók topicja
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Ingatlanos topic!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Nyaralás topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- További aktív témák...
- Lenovo Gamer Laptop: Ideapad Gaming 3 (i5 12500H, RTX3050, 32GB RAM)
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X +RX 6700XT 12GB +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- GAMER PC! i7-10700K / RTX 3060 Ti / Z490 / 32GB 3200MHz / 500GB NVMe / 750w! BeszámítOK
- Yamaha MX 630 (végfok)
- Lemezes PlayStation 5 + 2 kontroller
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Apple iPhone 13 Pro , 128GB , Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest