- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Nekem mondjuk a StarDrive2 van meg ami nem érinti a mobil dolgokat, így azt nem tudom milyen szinten van a PC-s része a motornak úgy általában a mobil dolgokhoz képest, de legalább egyformán jól fut PC-n a játék mindegyik oprendszeren, ideértve Linux alatt a nyílt radeon drivert is, nem csak a Catalystot.
Sőt, a játékot kezdetben a Unity 4.6 verziójával adták ki, ott a Catalyst alatt voltak shader hibák, míg a közösségi driverrel meg nem. Most nemrég a fejlesztő átírta az aktuális Unity alá a játékot mert a 4.6 még több dolgot nem tudott megfelelően párhuzamosítani amitől beszaggatott a játék pl. nagy részecske számnál, meg DLC is jön hozzá, majd megint ki kell próbálni mindent benne.
Nem olyan régen mutattak a fejlesztők egy igen látványos űrállomásos képeket, hogy mire képes a Unity engine, kíváncsi leszek mi lesz belőle hosszabb távon.
lev258: de legalább van és működik. Nekem az jött le az ottani hozzászólásokból, hogy ha van kalap akkor azért, ha nincs, akkor azért rossz, vagyis nem nagyon tudtak örülni a dolgoknak...
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Ha már ez szóba került, arról tudsz valamit, hogy a Unity-t miért nem komálják Linuxos játékosok? Phoronixon volt róla egy hír 2-3 hete, aztán igazából csak negatív hozzászólást láttam a cikk alatt, hogy milyen rossz, meg a mono így, a mono úgy...
A saját tapasztalataim szerint igen jól megy, még olyat is megenged, hogy átpakold a futó játékot egyik virtuális asztalról a másikra, amit még gondolom W10 alatt sem lehet megcsinálni.Amúgy gondolom ha a Frostbite-ot jól írják meg, akkor inkább csak akarom vagy nem akarom kérdés a portolás, nem hihetetlen nagy beruházás.
csongi: http://prohardver.hu/hir/pc_gyartok_keszulnek_vulkan_api_tamogatas.html?stext=vulkan%20api
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Milyen autót vegyek?
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Bittorrent topik
- Eldurvul a Nova Lake-kel az Intel-féle hibrid dizájn
- PlayStation 5
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA 600W
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest