Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One mobilszolgáltatások
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Yettel topik
PROHARDVER! témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
foxyr
tag
Remélhetőleg a végső készülék nem úgy fog kinézni, mint a cikkben is szereplő (tudom, hogy csak illusztráció) készülék, ugyanis ez bűn ronda. A Nokiát semmi sem fogja megmenteni, ha formára ilyen készülékeket akar piacra dobni.
Utoljára 2001 körül volt Nokia telefonom, azóta sem éreztem semmilyen késztetést arra, hogy azt vegyek. Pl. az általuk használt betűtípustól hányni tudok (biztos ez is közre játszott abban, hogy más márkát választottam). Egyszerűen undorító, annak a kidobásával kellene kezdeniük...ócska, régi, unalmas.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
- EAFC 25
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kerékpársportok
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Építő/felújító topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Formula-1 humoros
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- LG UltraGear Gaming Monitorok: KÉSZLETKISÖPRÉS -30%
- AKCIÓ! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest