- iPhone topik
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Mobil flották
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
Touch-ko
őstag
Eloszor is hasonlitsd ossze a SGSIII-mal. Arban ugyanannyi, sot, mutathatok neked olyan boltot, ahol meg dragabb is mint az iPhone. (Mindketto fuggetlen).
Tovabba joval ertekallobb is, mint a tucat Samsungok.
A tarhelyrol annyit, hogy en szemely szerint nem ismerek olyan embert akinek a 32GB-s iPhone keves lenne. Pedig eleg sok ismerosomnek van iPhone-ja. Ergo az atlag felhasznaloknak felesleges, es mivel a piac nagy resze ezen felhasznalokbol all, ergo a nagy tobbsegnek ez nem szamit. Szamomra a gordulekenyseg sokkal fontosabb mint 48GB plussz tarhely. Cinknek tartom, ha a legaprobb animacio miatt szaggat a telefon.
-
manchester85
veterán
Nem igazán értem, amit írsz. Az új iPhone annyiba fog kerülni, mint most a 4S, a 4S pedig annyiba, mint most az i4. Hogy a Saturn mennyiért adja, az teljesen lényegtelen, ugyanis ők nem hivatalos forgalmazók. Én a magyar Apple Store-os, illetve a szolgáltatói kártyás árról beszélek. Számít valamit hogy az új iPhone a most megjelenő, vagy az azt követő? Ebben se látom a logikát.
-
margithid
veterán
Nexus 7-et 50k-ért én is vennék, de szerintem ezt az árat felejtsük el, ez a nettó kinti ár, erre még rájön azt adó és a kisker haszna. Magyarán 70k alatt kizárt szerintem.
Annyiért meg tényleg várok, 100k körül csak lesz valami win8 RT-s cucc, vagy tényleg másnem az ipad 3.
Egy 16 GB-os ipad 2 most 105-110k, ha ezt a 3asnál kicsit még faragnák és 100k körül lenne a 16 GB-os, akkor több mint valószínű nálam az lenne a befutó, mert nem hiszem, hogy a win8 RT-s liszensszel együtt sokkal oclsóbban tudna kiadna akár egy kínai gyártó is 10"os táblát.
Mindettől függetlenül szerintem nem lesz "mini" ipad, ahogy iphone esetében sem lesz kisebb vagy nagyobb, a kifutótó model lesz az olcsósított mindig és ez szerintem igy jó is!
Apple esetében pont a prémiumságán rontana ha túl oclsón jönnének ki cuccokkal. -
margithid
veterán
Ezzel egyetértek, de én nem írtam, hogy az ipad el lenne szállva az árakkal, söt, messze a legjobb ár/érték aránnyal rendelkezik az apple cuccok között!
Ezért is tervezem a vásárlását, de 130k-t igy se adnék ki érte, főleg, hogy jönnek a win8as tabletek.
Ha új ipad érkezésével a 3as bemegy 100k alá, akkor lehet róla szó, persze minden attól függ, hogy win8 RT-s tabletek milyen árban lesznek.
Ha netalántán egyik se lesz 100k alatt, akkor még mindig ott a nexus 7
Igaz azt akkor venném csak meg, ha tényleg nagyon olcsó lenne, inkább valami 10"-osat szeretnék!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Érkezik az OpenAI saját böngészője
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Windows 10
- Egyre jobban hisz az AI-képes szemüvegekben a Meta
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- EA Sports WRC '23
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- További aktív témák...
- szinte új MacBook Air M3 256GB SSD 16GB space gray asztroszürke Apple magyar 3 év garancia
- AZTA! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop Ultrabook 14" -60% i7-1185G7 16/512 FHD IPS Iris Xe
- NAGYKIJELZŐS HP ENVY / Nvidia 2gb dedikált / Intel CORE i7 /8gb ram / 256gb SSD / Világitó Bill
- Uhh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 16/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Precision 3591 15.6" FHD IPS Ultra 5 135H 32GB 1TB NVMe IR kam gar
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- OLCSÓBB!!! Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest