- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Légies iPhone halvány színei
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Touch-ko
őstag
Eloszor is hasonlitsd ossze a SGSIII-mal. Arban ugyanannyi, sot, mutathatok neked olyan boltot, ahol meg dragabb is mint az iPhone. (Mindketto fuggetlen).
Tovabba joval ertekallobb is, mint a tucat Samsungok.
A tarhelyrol annyit, hogy en szemely szerint nem ismerek olyan embert akinek a 32GB-s iPhone keves lenne. Pedig eleg sok ismerosomnek van iPhone-ja. Ergo az atlag felhasznaloknak felesleges, es mivel a piac nagy resze ezen felhasznalokbol all, ergo a nagy tobbsegnek ez nem szamit. Szamomra a gordulekenyseg sokkal fontosabb mint 48GB plussz tarhely. Cinknek tartom, ha a legaprobb animacio miatt szaggat a telefon.
-
manchester85
veterán
Nem igazán értem, amit írsz. Az új iPhone annyiba fog kerülni, mint most a 4S, a 4S pedig annyiba, mint most az i4. Hogy a Saturn mennyiért adja, az teljesen lényegtelen, ugyanis ők nem hivatalos forgalmazók. Én a magyar Apple Store-os, illetve a szolgáltatói kártyás árról beszélek. Számít valamit hogy az új iPhone a most megjelenő, vagy az azt követő? Ebben se látom a logikát.
-
margithid
veterán
Nexus 7-et 50k-ért én is vennék, de szerintem ezt az árat felejtsük el, ez a nettó kinti ár, erre még rájön azt adó és a kisker haszna. Magyarán 70k alatt kizárt szerintem.
Annyiért meg tényleg várok, 100k körül csak lesz valami win8 RT-s cucc, vagy tényleg másnem az ipad 3.
Egy 16 GB-os ipad 2 most 105-110k, ha ezt a 3asnál kicsit még faragnák és 100k körül lenne a 16 GB-os, akkor több mint valószínű nálam az lenne a befutó, mert nem hiszem, hogy a win8 RT-s liszensszel együtt sokkal oclsóbban tudna kiadna akár egy kínai gyártó is 10"os táblát.
Mindettől függetlenül szerintem nem lesz "mini" ipad, ahogy iphone esetében sem lesz kisebb vagy nagyobb, a kifutótó model lesz az olcsósított mindig és ez szerintem igy jó is!
Apple esetében pont a prémiumságán rontana ha túl oclsón jönnének ki cuccokkal. -
margithid
veterán
Ezzel egyetértek, de én nem írtam, hogy az ipad el lenne szállva az árakkal, söt, messze a legjobb ár/érték aránnyal rendelkezik az apple cuccok között!
Ezért is tervezem a vásárlását, de 130k-t igy se adnék ki érte, főleg, hogy jönnek a win8as tabletek.
Ha új ipad érkezésével a 3as bemegy 100k alá, akkor lehet róla szó, persze minden attól függ, hogy win8 RT-s tabletek milyen árban lesznek.
Ha netalántán egyik se lesz 100k alatt, akkor még mindig ott a nexus 7
Igaz azt akkor venném csak meg, ha tényleg nagyon olcsó lenne, inkább valami 10"-osat szeretnék!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Villanyszerelés
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Milyen videókártyát?
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen autót vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Bontatlan Apple 96W USB C hálózati adapter (töltő) eladó
- ASUS ROG Strix Scar 16 G634JZR i9-14900HX, 32GB DDR5, RTX 4080 (2027.08-ig garis)
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- Dell Latitude E6540 Erőmű akár Játékra is.15"6 FHD,I7 4800MQ,HD8790,16GBram,500GB sshd,gyári töltö
- HP ELITEBOOK 855 G8 Ryzen 3 5400U 16gb ram 256ssd FHD IPS Gari
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B660M i7 13700 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Thermaltake Core X5 GB 850W
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest