- 175 fotó, amit a Vivo X300 és X300 Pro kameráival készítettem
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nem lesz iPhone 19
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
lmisi
senior tag
Ha a kernel és a rajta futó dalvik java alapú motor 64 bites akkor az összes nem natív kódú alkalmazás. Mivel az alkalmazások dalvik alatt futás időben fordul ergo 64 bites kódra fordul autómatikusan.
Persze nyilván lehetnek csak 64 biten létező hívások amire utólag esetleg optimalizálni kellene, de szerintem nem valós probléma.
Gondoljatok bele az android az egyetlen platform ami gyakorlatilag képes párhuzamosan is kiszolgálni két eltérő kódbázisú platformot ARM és x86 ugyanabból a alkalmazásboltból!. x86-on képes futni a programok több mint 90 százaléka. A problémásak is jobbára natív-bináris arm kódot tartalmaznak.
Ehez képest a 32/64 bit futtatás nem probléma.
Na ilyenkor jön ki a dalvik futtató környezet előnye azzal hogy a portolas akár nagyságrendekkel egyszerűbb. -
törölt tag
EZ még nem olyan nagy probléma, mert nagyjából aláforgatják a 64 bites kernelt és voálá. De muszáj meglépni előbb a hardvergyártók részéről, mert amig nincs min fusson, addig nem fognak rá szoftvert irni.
Viszont a memóriakezeléstől eltekintve igzaából PC-knél sem váltotta meg a világot. Illetve csomó helyen van (jellemzően Win alatt találkoztam vele), hogy valamiből nincs 64 bites, vagy bizonyos helyen muszáj 32 bitest használni (xy weblap csak 32 bites böngészőben hajlandó megnyilni).
Új hozzászólás Aktív témák
- AliExpress tapasztalatok
- Milyen alaplapot vegyek?
- 175 fotó, amit a Vivo X300 és X300 Pro kameráival készítettem
- Semmibe veszi a KRESZ-t a Tesla Mad Max módja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Battlefield 6
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Windows 11
- További aktív témák...
- IPhone 16 Pro gyári független 100% hibátlan 2026.04.30.Apple jótállás
- TÖBB DB ELÉRHETŐ!! Huawei P Smart Z 64GB / 4GB RAM Zöld
- TÖBB DB ELÉRHETŐ!! Samsung Galaxy A13 64GB / 4GB RAM
- újszerű iPhone 16 Pro Max 256GB natural titanium natúr titán független Apple biztosítás
- TÖBB DB ELÉRHETŐ!! Redmi Note 10C 64GB / 4GB RAM
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3536,100% Akkumulátor
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3366
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő