- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
B1T3
addikt
válasz
suckall88 #20 üzenetére
Jelentem, nem igazán döcög a referenciakészüléken.
Persze nem 100%-osam „smooth”, de még az iOS és a WP sem az, ahogyan egyik rendszer sem. Persze ettől a többi még szaggathat többé-kevésbé, de túlzásokba sem kell esni.
(#24) Lacces
„Minden gyártó más-más kezelőfelületet rak rá, ami miatt szerintem nagyon megköt.”
Jól értem, hogy a gyártói felülethez a zártságot párosítod? Ugye ismersz launchereket?(#61) bagkri01
Az Asha-szérián nem Symbian fut. -
oO7
őstag
válasz
suckall88 #37 üzenetére
mondtam én egyetlen szóval is, hogy ugyanaz a 7.8 mint a 8.0? azt mondtam, hogy a Lumiák durván az egy éves szülinapjukra még kapni fognak egy nagy frissítést és majd jövőre, a következő frissítési ciklusban lesznek már kihagyva, így durván 2 évre húzva a "támogatottságukat"...
-
oO7
őstag
válasz
suckall88 #31 üzenetére
készüléktámogatás tekintetében azért nem olyan rossz a helyzet mint amilyennek a számok lefestik... ha azt vesszük, hogy egy OS verziónak egy év a "szavatossága" és, hogy a Lumiák az év elején jelentek meg, és az év végén még kapni fognak egy nagy frissítést, akkor lényegében arról beszélhetünk, hogy a készülék ~2 évig támogatva volt és ez nem is olyan rossz...
vagy más szemszöből megközelítve, WP7-nél ugye minden készülék magkap minden frissítést, így az első generációsok is, amiknek meg így a "támogatott ideje" 3 év ami meg már határozottan jó... és itt teljes funkcionalitásról beszélünk minden készülék esetében nem ám úgy, mint az iOS 6, hogy a régi készülékek kb csak a verziószámot kapják meg mint frissítést...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB -2 év gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- Google Pixel 8A 128GB 12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest