- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
vicze
félisten
Hidd el tisztában vagyok, hogy mi a WP8. Minimális változtatásokkal elfut, mert a kezelőfelület WP8 és WinRT+W8-on más, valamint még bőven van mint egységesíteni hidd, csak egy kis fantázia kell hozzá, ami ha nem tévedek MS-nél meg is van, mert az utat szépen lefektették, és 2év múlva kiderül, hogy jó döntés volt-e vagy sem. -
Maxentius
addikt
A ZTE már a Tania-val belépett a WP-piacra, a Huawei pedig az elsők között fog belépni a WP8-as piacra a MS szerint.
-
törölt tag
nekem sem az erős hardver kell, hanem a megfelelően erős és nagyon energiatakarékos. amíg telefonnal nem akarok nagyobb eszközt kiváltani, addig nekem oda felesleges a kakaó. viszont a játékokat, amik előbb utóbb hajtják a platformot (mert míg irodai szoftverekben vagy képszerkesztésben egy idő után nehéz újat mutatni, addig játékból rengeteg lehetőség és variáció van) meg kell hajtani valahogy, és ahhoz kelleni fog a fasza gpu meg sok mag.
woland_y2k: nekem nem az aszimmetriával volt bajom, hanem hogy nem voltak kisebb csempék, amikkel lehet egy érintéssel kapcsolni mondjuk a wifi-t, vagy bt-t, vagy fényerőt. ilyenekből egy sort kirakva már egész közel áll a használhatósághoz a felület.
-
törölt tag
ne a fórumból indulj ki. tessék megnézni a statisztikákat, pont a múltkor volt valahol egy olyan, hogy a BB és Symbian userek nagy része jelenleg Androidon köt ki, ez az elmúlt egy évben végbement változás. lehet, hogy fog változni, de hamarosan nem lesz több BB felhasználó, aki majd átnyergeljen WP-re.
-
vicze
félisten
Nem a fórum 10db tagja után vonok mintát, hanem a teljes piacot nézem, mivel a hangemberek mindig hangosabbak, mint aki elégedett felhsználó, és a számok alapján sok az elégedett... BB helyett pedig nincs más választás, iOS, Android nehézkesebben managelhető szóval csak WP8 marad majd domain auth és egyéb finomságok, egy cégnek mindent megérnek.
A desktop OS piac már telített, de ott is lehetnek majd érdekességek a köv. 10 évben, pont a mostani elég erős mobil irányba tolódás miatt. Nyilván a routeremen az van.
Nem tudom, hogy ha a teljes forráskód szabadon elérhető, abban mi a halál zárt?
Amúgy szerver fronton ahogy "linuxosodik" (Core verzió, távoli managment PowerShell) a Windows Server úgy nyer egyre nagyobb teret és az olcsóbb fenntartás miatt kiszorítja a linux-ot, ezen a fronton az Oracle a legnagyobb ellenfél lassan. -
Szelley
senior tag
akkorse fogok kib*szott nyomorult ikonokat nézegetni éveken keresztül...
lockscreenre kipakolom az időjárás widgetet, google keresőt valamint egy multifunkcionális kapcsolót, és máris nem kell a menüben kotorásznom az egyszerű dolgok után...
az meg hogy mit használok, had legyen már az én választásom..minél több alternatíva, annál jobb és tágabb körű kiszolgálás! Ezt csak az apple fanok hiszik hogy 30widgetet kipakolnak (akik megtehetik) egymás hegyére-hátára az emberek...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- E-roller topik
- Fotók, videók mobillal
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Milyen széket vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Apple iPad 10 10th 2022 12 hónap garanciával
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest