Új hozzászólás Aktív témák
-
Polllen
félisten
Én is próbáltam 256mb ram-mal, de nekem tetű lassú volt...persze, kinek mi az elfogadható sebesség...
anno mikor lett netem 512 volt és éppen szépen elfutott xp a vírusírtóval, tűzfallal és msn-nel, de a játékok már kezdtek akadozni róla(1,1 duron) és bizony a memó volt a szűk keresztmetszet...1 GB-al suhant minden...Amúgy arra kérdésre azért nem válaszoltál, hogy egy ilyen árkategóriás géphez, te megvennéd újra 20k-ért az xpt?
-
Polllen
félisten
Most ezt komolyan gondolod?
256 mb-s gépre minek erőlködsz xp-vel? szépen adjál neki win98-t
ha régi gépet veszel netezni és nem adnak hozzá xp-t, akkor csak meleg szívvel tudom ajánlani a linuxot...felrak, mindent felismer és netezésre, zenehallgatásra tökéletes...wine-nal azok a játékok is futnak, amik még egy olyan gépen élvezhetően futnak...
és akkor a régi gép mellett, amit vettél 30k-ért(ezért már p4-t is lehet venni szvsz), nem veszel 20k-ért egy oprendszert...
Mellesleg azét tegyük még hozzá, hogy már csak azért sem életszerű a felháborodásod, mert aki 30k-t vesz gépet, nem fog még 20k-t kiadni egy oprendszerért...(mert vagy nincs rá pénze, vagy nem is akar rá többet szánni.)
-
Polllen
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen monitort vegyek?
- OLED TV topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest