- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Yettel topik
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nálam a cs3 lazán megy 1GB-al, XP SP3-al, az említett egyéb progikkal együtt.
Nem tudom, mire használod, és hogyan a CS3-at, de én nem szoktam 10-15 rétegnél többet használni. Általában 1024x1024-es képen dolgozom.
Egyébként szerintem sokat számít, hogy mennyi kis progi fut a háttérben.
Nekem hetente defragolva van a rendszermeghajóm, ki van kapcsolva a Luna, az indexelés, a rendszervisszaállítás, és amikor felrakok egy progit, pl. QuickTime, akkor az általa memóriába berakott segédprogit kiszedem az automatikus indításból az autoruns progival.
A lapozófájl mérete fix 1500MB.
Szóval eléggé le van pucolva a gépem, bár annak idején 256MB rammal semmi ilyen optimalizálás nem volt, mert az munkahelyi gép volt, és minden gyári beállításon. Igaz, csak a szükséges cuccok voltak fent: Flash, PhotoShop, Total Commander, nod32, Ad-Aware, és a driverek. Még codec-ek sem, csak amit a WindowsUpdate felrakott. -
A 7-es verzióval??
Amikor a 7-es verzió volt új (2002), akkor 256Mb ram teljesen átlagos mennyiség volt egy grafikára szánt gépben.
Mellesleg én CS3-at használok 1GB rammal, úgy, hogy mellette megy a 3dsMAX, uTorrent, Total Commander, és az Opera. Csak akkor szokott kerregni a winyó, ha még a Flash is bejön mellé.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xbox tulajok OFF topicja
- Windows 11
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- PlayStation 5
- Kompakt vízhűtés
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Hardcore café
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook S761 - i7-2GEN I 8GB I 320GB I 13,3" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest