- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- iPhone topik
- Szemrevaló trió frissíti a Motorola portfólióját
- Hová lett 1000 mAh?
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- iGO Primo
Új hozzászólás Aktív témák
-
hk0
tag
Nálam is volt már boot-loop az új szoftverrel. Eddig csak 1szer.
Ezt egyébként ismeritek? Asus Device Tracker Nekem a frissítés letöltése előtt jelezte a tablet hogy van ilyen is.
A honlap szerint nekem a legújabb frissítés:
2012-04-25 19:27:24US_epad-9.2.1.17-user to US_epad-9.2.1.21-user -
hk0
tag
Igazából csak hardware-s támogatással próbáltam, gondoltam a software-s csak rosszabb lehet, de majd megnézem. HW-s dekódolás melett a feliratot sem rakja ki a tv-re. Te mekkora file-al próbáltad a lejátszást?
Egyébként tegnap este nekem is csinált egy bootloop-ot, úgyhogy annyival mégsem lett jobb a helyzet.
-
hk0
tag
Nekem talán egy picivel jobb, de néha kikapcsolva találom. Engem az zavar hogy a 720p-s filmeket szaggatva viszi.
-
hk0
tag
Most már nekem is volt hogy újraindult és boot közben kifagyott. Párszor előfordult, de simán újra bekapcsoltam és bebootolt.
A HDMI kimenettel próbálkozott már valaki? Esetleg HD filmekkel?
-
hk0
tag
Eddig kétszer találtam kikapcsolva, amikor is nem készenlétben volt, hanem kikapcsolva, de az akksi nem merült le, úgyhogy csak be kellett kapcsolni... érdekes. Ezen kivül azt vettem észre hgoy a Flight Control fagy, de ez nem biztos hogy az ICS hiábja.
A böngésző néhány helyen visszalépés, pl az index.hu mobil változatában, ha alul az ember lenyitja a blogketrecet, akkor nem lehet teljesen lescrollozni, mert a böngésző valahogy nem rendereli újra azt a részt.
De ezek inkább apróságok, eddig nagyjából minden rendben, és tényleg gyorsabbnak tűnik. Bár az értesítéseknél nehezen jöttem rá, hogy hogy kell őket egyesével eltűntetni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Több játékon engedélyezi az FSR 4-et az új AMD Software
- Napelem
- Xbox Classic / Xbox 360
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- Milyen légkondit a lakásba?
- Linux kezdőknek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Projektor topic
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2028.01.04. Apple jótállás iSTYLE vásárlás!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Iphone 12 pro 128gb Silver
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest