- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
válasz
Rossifumi46 #169 üzenetére
Igen, jó.
-
Tim82
félisten
válasz
Rossifumi46 #159 üzenetére
Ennek segítségével nem olyan bonyolult. Gyakorlatilag billentyűzetet és palmrestet kell kivenni, utána már hozzá lehet férni a hűtéshez.
-
cuccos19
tag
válasz
Rossifumi46 #157 üzenetére
A dolog apró szépséghibája, hogy nem megy a T60-as ezzel, csak a T7200, T7400 és T7600 procikkal. Ezeknek a 7100, 7300, 7500, 7700 prociknak nagyobb az FSB-je, 800mHz-es, a 7200/7400/7600 prociknak pedig 667mHz-es. Ha komplett alaplapot cserél valaki, az más tészta.
-
Tim82
félisten
válasz
Rossifumi46 #152 üzenetére
Van bluetooth ikon a kijelzőkereten lévő ledsorban?
Egyébként nézd meg azt is, hogy BIOS-ban nincs esetleg letiltva (Security / I/O Ports Access a menüpont neve, ha jól emlékszem).
Fizikailag a BT modul a kijelzőkeret alatt van, balra lent, a szalagkábel kijelző alól kijövő részén.
Ha nincs a te gépedben, a linkelt modul jó lesz (vagy akár nekem is van elfekvőben).
-
Tim82
félisten
válasz
Rossifumi46 #145 üzenetére
Utángyártott.
65W-os töltő + bent lévő akku párossal úgy rémlik, nem veszi vissza a teljesítményt, de nem nagyon fogja tölteni az akkut használat közben. 90W-os töltővel nincs ilyen gond.
Ha van rá mód, eredeti 90W-os akkut vegyél, 65-öset akkor, ha Intel GMA 950-es T60-ad van, integrált VGA kevesebbet fogyaszt.
T520-ig jó az összes Thinkpad-töltő, ugyanazt a fejet használják, talán T530 már nem. Szóval ha pl. olyat látsz, hogy R61, T400 stb. gyári töltője, az is tökéletes lesz.
-
cuccos19
tag
válasz
Rossifumi46 #147 üzenetére
Jó kérdés, szerintem puszta szerencse kérdése. Nekem a múltkor bedöglött a töltő adapterem, és vennem kellett egyet. Találtam az apródon egy pécsi fazont, aki alkatrészként árult egy T60-ast, és írtam neki, hogy nekem csak a töltő kellene, és ha esetleg jobb az aksija, akkor az is, mert az enyém egy hatcellás volt és jó ha húsz percet bírt. Kiderült hogy más érdeklődő is volt, és hozott egy pár töltőt meg aksit, volt köztük után gyártott is meg eredeti is, és sikerült kifognom egy 97%-os állapotú 9cellásat 5500forintért, a töltőt - eredetit - 6000forintért adta. A másik fazon sokallta az árát, az inkább megvette a 70-akárhány %-os állapotút olcsóbban. Persze ezeket a százalék adatokat az Ubuntu aksi információból vettem, lehet nem hiteles adatok.
-
cuccos19
tag
válasz
Rossifumi46 #145 üzenetére
Majd megírják a nálam többet tudók, hogy ez a T60-asra igaz-e vagy másik ThinkPad-re, de olvastam olyant, hogy ha nem a rendes, hozzá való teljes teljesítményű adapterrel használod - T60 esetében 90W-ossal - akkor visszaveszi a gép teljesítményét. Tehát hiába van "erős" processzorod, nem tudod kihasználni. Persze szükség megoldásnak jó, ha éppen csak az van kéznél.
-
cuccos19
tag
válasz
Rossifumi46 #142 üzenetére
Én is az elmúlt egy hétben cseréltem csak magát a ventilátort, az is ilyen ezer forint alatti volt az ebay-ről. Egyre figyelj majd, hogy óvatosan hajlítsd róla el és vissza a vörösréz fülecseket, nehogy letörd. A vörösréz puha anyag, nem rideg, de azért nem szilikon gumi, csak ésszel. A ventilátort rögzíti még egy öntapadós alumínium csík is, ha elég ügyesen szeded le, akkor mehet is vissza. Ha nem, láttam már olyant, hogy sima szigszalaggal fogatták meg. De vannak az előző posztjaimban ebay-es linkek ilyen öntapadós alu és vörösréz csíkokról.
Az enyém most csendes, de fel lehet javítani a régit is talán, thanks for azbest.
-
Tim82
félisten
válasz
Rossifumi46 #140 üzenetére
Nem. Legfeljebb átalakítóval a normál vinyó helyére.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó konfig! Ryzen 7 7800X3D 2TB SSD 64GB DDR5 RX9070XT 16GB!
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Buds FE, fehér, fél év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Watch7 44mm ezüst, 2 év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Használt TP-Link Deco M4 - AC1200 Router (Mesh-ként is használható)
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 5700X3D Processzor!
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest