Új hozzászólás Aktív témák
-
DaveJr
őstag
Köszönöm a biztató és elismerő hozzászólásokat.
Igen a lemez tervek Solid Edge-el készültek azt használják a lakatosoknál is.
Szerencsémre sikerült elbarterelem a lézervágást egy kis géppark rendbetételre így az első vágás mondhatni ingyen van. Ha esetleg elrontom akkor a második már fizetésKésőbb természetesen APU irányába akarok mozdulni konkrétan Brazos platform felé. A plusz slot helyeket nem csak kártyára, másra is tudom használni. Pl ha a felsőt is meghagyom akkor plusz USB kivezetés vagy WIFI antenna kivezetés. Úgyhogy szerintem azt a verziót vágatom ki amelyiken ott van a plusz teljes értékű slot is.
ashtm: Jogos a javaslatod
Én is gondoltam erre és meg is fogom csinálni. Csak még előtte szeretnék valahonnan keríteni egy olyan házat amin csak LP-s slotok vannak és azon mérni dolgokat. Így minimálisra csökkenthetem a mérési hibáimat.
Gusztáv: Szinte ugyanezzel a formatervvel, egy kicsit más belsővel ebből is van modernebb csak azt már a Lenovo gyártja. Ha jól tudom ebből létezett Core2-es is, de lehet, hogy annak már M52 volt a típusa.
Még a házhoz nem is nagyon nyúltamha minden jól megy akkor a hétvégén lesz rá időm és akkor kicsit komolyabban neki fogok.
Új hozzászólás Aktív témák
- 2014 Opel Adam 1.4Benzin GLAM White 87Le 175.000km Megkímélt Eladó-Cserélhető
- 2008 Fiat 500 1.2 8V 69Le Sport 139.000Km Hibakódmentes Eladó-Cserélhető
- ASUS Vivobook16X Multimédiás laptop 16" -30% AMD Ryzen 5 5600H 8Mag 16/512 FHD+
- Asus ROG FLOW X13 x360 Érintős MINI Gamer laptop -50% Ryzen 9 6900HS 16GB/1TB RTX 3050Ti 4GB FHD+
- DJI FPV Fly More Combo drón szett - CARBON
- Samsung Galaxy Z Fold 6 Silver Shadow Hajlítható csúcstechnológia, AI extrákkal 2028. 01.24 Gari
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3541
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest