- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- iPhone topik
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Légies iPhone halvány színei
Új hozzászólás Aktív témák
-
kolopele
nagyúr
válasz
<Lacy85> #132 üzenetére
A g-syncért is fizetni kell, mégis nagyon megéri. Freesynccel nem tökéletes semelyik monitor nVidia kártyával, hiába vannak tesztelve. Ez az órajel mítosz meg sosem érdekelt, ennek igazán létjogosultsága max régi prociknál van, az architektúra sokkal többet számít, különben miért lenne lényegében mindenre elég egy I5 8400 is?
-
Chaser
legenda
válasz
<Lacy85> #129 üzenetére
jók azok sok gépbe ( : sőt, de ht-s verziót én már biztos nem vennék, bebizonyították h nekik ezért egy ft felárat nem érdemes adni
itt a topik témája, de tényleg kismillió video van yt-on, a ht/smt esetek zömében már ront az fps-eken mind intel, mind amd oldalon 6 magtól fölfelé - ezzel együtt van játék is ami profitál belőle, csak abból van kevesebb -
akinek meg van ht/smt-s cpu-ja simán kipróbálja mi történik azok ki/bekapcsolásával a játékaiban -
kolopele
nagyúr
válasz
<Lacy85> #114 üzenetére
Szerintem meg ne visíts, bármikor visszakapcsolható amennyiben szükség van rá. Ott az AC utolsó két része, minél több szál annál jobb, és lesz még része neki. Egy 8 mag 16 szálas proci hosszabb távú befektetést jelent, és amennyiben egy játék igényli, egy pillanat alatt bekapcsolható. Miért is baj az ha valami erősebb, netalán több is van belőle?
-
jokeph
nagyúr
Nekem anno pl. P4 Northwood/Prescott után pont ezért C2D/C2Q sem lett.
Lett viszont Athlon 64 2 5200+, majd lapváltás, aztán Athlon II X2 240, utána csere Athlon II X3 455-re, meg volt közbe egy Opteron 1381 is kíváncsiságból, egy alaplap kiszolgált 3 CPU-t.
A következő FX8320e lett (ebben sajnos csalódtam, jobban kellett volna megnéznem, arra pont nem volt jó amire nekem kellett), majd Intelre visszatérve G4560 Pentium, i3-7350k és végül i5-7600k. Ez utóbbi 2 4,8-on volt/van használva, az idle fogyasztásuk még így is alacsony. Játék közben sem szállnak el, persze 2 és 4 magról van szó, az i3 esetén HT OFF.
Jelenlegi meg az aláírásomban.
A fogyasztás amúgy finomhangolás kérdése mindkét oldalon. -
BiP
nagyúr
Egyre többen, akik nem szín szerint választanak, váltanak vissza AMD-re. (én is) Nem véletlenül. Intel oldalon gyakorlatilag már csak az 5Ghz meg a Gaming performance maradt, mint ütőkártya. IPC kb. azonos, de ár, magok száma, future-proof szempontból már az AMD a nyerő.
-
Dilikutya
félisten
De ha 9700K-t veszek, ez nem fog számítani hűtés szempontjából sem, mert rámegy egy kilós borda vagy víz, és meg van oldva. Ventilátor sem tényező. Egy 20 ezer alatti Cooler Master házam van a saját ventijeivel (1 elöl, 1 hátul) meg egy Cooler Master 600 grammos borda, ehhez jön egy 95 W-os AMD CPU meg egy RX570 120 W TDP-vel. A gép hangját javarészt az adja, hogy van benne 3 HDD, amit még nem száműztem külső tárolóba, amit amúgy lehetne, mert bizonyos adatokra nincs szükségem folyamatosan.
Na ez egy picivel drágább házban még simább ügy, picit zsúfolt is az enyém a kábelek miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Milyen processzort vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- iPhone topik
- ASUS routerek
- A HMD visszalép az USA piacáról
- További aktív témák...
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Asztali PC , i7 6700K , 1080 Ti 11GB , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 500GB HDD
- Asztali PC , R5 8400F , RTX 3070 , 32GB DDR5 , 500GB NVME , 2TB HDD
- Legion Go 1TB
- Lenovo LOQ 15IRX9 - i5 13450HX, 16GB, RTX 4060 8G, 1TB M.2 (Gari: 2027.03.11.)
- Update 07.09. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest