Hirdetés
- Fordulat: időben startol S26+, nézd meg, milyen lesz!
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- A legújabb iPhone kiegészítő egy zokni, amit magunkra akaszthatunk
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Hét évig frissül az új iQOO
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Fotók, videók mobillal
- Vége a dalnak: leállt az iPhone Air gyártása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dilikutya
félisten
-
Urby66
aktív tag
Bocsi, kifogytam a szerkesztési időből...
Szóval még egy hozzáfűznivaló:
A számítógépes játék alapvetően szórakozás, és (az átlag felhasználó számára) nem értékteremtő tevékenység, ezért úgy gondolom álszent dolog azzal védekezni, hogy én nem 350 csak 299W felhasználása mellett szórakozok ezért én megmentem a földet. Véleményem az, hogy a klímaváltozás hatásait csak akkor lehet hatékonyan csökkenteni, ha az emberek elsöprő többsége képes lesz tartósan kilépni a konforzónájából. Ez igaz agy egyszeri gamerre és a nagyvállalat igazgatótanácsában ülő részvényesre is. Amíg úgy "harcolunkj", hogy a profit, a kényelem, a napi szokások, a számunkra fontosnak tartott dolgokhoz fűződő viszonyunk nem változik addig igazából semmi sem fog történni.
És az a számítógép ami nem képes nyáron is ugyanolyan üzembiztonsággal működni mint télen, az valami miatt hibásan működik az hardverelemek fogyasztásától függetlenül. Ott a fagyás lehet a magas fogyasztás miatti hőtermelés következménye, de nem a gyökérok.
Úgy tűnik ez kicsit OFF lett, és persze ezzel nem akartam személyeskedni, vagy bárkit megbántani, a leírtak csak a saját véleményem tükrözik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen program, ami...?
- Linux kezdőknek
- Küszöbön az androidos PC-k
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Fordulat: időben startol S26+, nézd meg, milyen lesz!
- Futás, futópályák
- Spórolós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Ps5 2 év garanciával teljesen új 1 kontrollerel számlával dobozzal
- Asus TUF Gaming A15 AMD Ryzen 5-7535H/16GB RAM/512GB SSD/RTX3050VGA/15,6" 144Hz kijelző
- iPhone 15 128GB Kék Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 83%/p4563
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256GB fekete 3 év garanciával
- Iphone 13 128gb Midnight 81% + töltő + füles + tok
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3361, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 512GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3684, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 32GR93U-B 32 144Hz IPS UHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest