Új hozzászólás Aktív témák
-
gyuszaa
őstag
válasz
scyllafren #99 üzenetére
Méltó befejezés!
-
Mister_X
nagyúr
válasz
scyllafren #99 üzenetére
Rekord.
-
scyllafren
senior tag
nemcsak a 2 millió bundle, de a $10 milla is meglett!
-
-
-
Mister_X
nagyúr
Túl a két millió vásárláson, 140.000$ a tíz milláig, több, mint 1 nap van még hátra. Simán meglesz
-
gyuszaa
őstag
válasz
scampolo84 #24 üzenetére
Vajon hová tűnt a 10 ezer dolláros adomány?
-
ledgeri
nagyúr
Ez lesz a legutősebb pakk!! lap végefelé!
-
gyáliSanyi
őstag
Sikerült beszereznem nekem is.
Vannak játékok, amit 2 helyen is be lehet váltani. Így pl. a Dead Space megvan Originen és Steamen is. -
steven84
tag
Segítsetek!
Ha 6.5$ utalok az elég arra amibe a tranzakció költsége is kerül?
-
-
-
FZsolt15
aktív tag
A Battlefield 3 helyet jobban örültem volna egy Bad Company 2-nek.
-
messi6502
tag
Valaki nem tudja, hogy a ME dlc is benne van-e?
-
danikollar
őstag
Ennyiért a hülyének is megéri!
-
Bogyi007
veterán
Megvettem a pakkot osztogattam is kódokat, de lenne egy kérésem:
Havernak ígértem egy Dead Space 1-et amit oda is akartam adni neki, de mivel a Steamen nem magyar verziót élesítettem így az Originseset is felhasználtam amit neki adtam volna.
Így privátban kérnék egy Originses Dead Space 1 kódot, cserébe egy Square Enix -20%-os kupont tudok felkínálni.
-
Dilikutya
félisten
A PayPal már Maestro kártyát is elfogad, ez volt vele sokáig a bajom, de emiatt nem akartam a drágább Mastercard-ra váltani. Aztán tavasszal felfedeztem, hogy már Maestro-val is lehet használni a PayPal-t. Nekem mondjuk van ezek közül abból, ami mindkettőre kapott kódot, 1-1 Origin kulcsom, de azért 4000Ft-os játékokat nem fogok elosztogatni, rátukmálom majd valamelyik haverra inkább, akár játszik, akár nem.
-
ledgeri
nagyúr
[Humble Origin Bundle -ami nem kell, vihetitek: Mirror's Edge Dead Space Burnout Medal of Honor C&C]
Adom amim lett, és nem kell!
-
Wolverine
félisten
-
Sziasztok
Red Alert 3 engem nagyon érdekelne akinek nem kell
Üdv -
Volt. Az akció első felében még nem voltak ezek benne. Aki akkor megvette, az megkapta, függetlenül attól, hogy mennyit fizetett, de igazad van, ha most nézzük, valóban így van. Mondjuk erre a kérdésre aHB oldalán van válasz, itt fentekén fehéren leírják mit jól lehet aktiválni, de ugye átlag user gyorsabban kattint, mint olvas.
-
steven84
tag
Ha van valakinek egy fölösleges BATTLEFIELD 3 és el akarja ajándékozni, akkor privibe küldje el nekem a kódot. Köszönöm!
Sajnos nincs megfelelő bankkártyám... -
ViZion
félisten
Scabinak ezúton is köszönöm a BF3 és a Dead Space kódot
Ötletes dolog ez az adományozós-karitatív verzió, örülök, hogy sok $$$ összejött nekik -
-
válasz
Tibicsucsu #55 üzenetére
Igen. A minimum egy dollárért kaphatóakat a Dead Space 3 és Populous (remélem jól írtam) kivételével Steam-en is, külön kulcs jár Steam-hez és Originhez, a Beat the Average játékokat csak Origin-en, azokhoz nincs Steam kulcs.
-
Tibicsucsu
aktív tag
Jól értelmezem, hogy bizonyos játékokat Originen és Steamen is tudok aktiválni egyszerre? Nem mintha akarnám kétszer ugyanazt a játékot.
-
steven84
tag
Sziasztok!
Engem érdekelne a Crysis 2, Dead Space 3, Medal of Honor, Red Alert 3, vagy esetleg a Battlefield 3.
Ha van valakinek egy fölösleges ezekből és el akarja ajándékozni akkor privibe küldje el nekem a kódot. Köszönöm!Sajnos nincs megfelelő bankkártyám...
-
bitblueduck
senior tag
Lehet EA nem szeretne harmadszor is megkapni ezt
mindenesetre ez nalam jo pont reszukrol. -
szpal17
őstag
Én is beruháztam. Mindenki boldog....Barátnőmnek Sims 3, nekem meg a többi jár
-
ledgeri
nagyúr
A giftpakk miben másabb, mint a magamnak vevős? csak mert egy játék megvan, és nem akarnám, hogy esetleg beszoruljon hozzám..
-
Polllen
nagyúr
válasz
scyllafren #42 üzenetére
"vagy még az elején szálltak be a buliba"
Vagyis igaz, csak nem értetted, amit leírtam
Valószínűleg nem fogalmaztam egyértelműen.
-
scyllafren
senior tag
. A plusz játékokat csak azok kapják meg, akik már az elején is megkapták a BF3-t és a Sims 3-t. (vagyis átlagár felett fizettek vagy még az elején szálltak be a buliba)
Nem igaz. Ha megvetted a csomagot a bónusz bejelentése előtt, akkor bármennyit fizettél, megkaptad a populoust és a c&c-t. Minden ilyen csomagnál így volt, itt is.
-
danih
veterán
Lövöd, ha van tapasztalatod kb tudod hogy melyik fegyóból mekkora távolságból adott spreaddel mennyi kell egy murdához - nos ha gyanúsan több kellett neki, vagy nem akart megdögleni, akkor nagy valószínűséggel cheater
Vagy szórja ész nélkül a headshotokat és nem tölt után, de ez nagyon meglátszik. -
F e Z o
veterán
Már most egy rakat ember árulná ph-n többszöröséért a játékokat. Ha vége az akciónak, akkor pedig árulni is fogják, viszont annyira telítődni fog a piac, hogy még a szomszéd kiscsajnak is meglesz a bf3.
(#40) danih : Ezzel az akcióval csak Te nem jártál jól, pedig Te valóban penge árakon adtad, adod a kódokat.
-
myckie2
őstag
Itt, hogy lehet észrevenni amúgy a csalókat? Cod-ba ott a kill-cam de itt?
-
Mister_X
nagyúr
válasz
scampolo84 #31 üzenetére
Nem, csak most vannak csalók, akik kapva kaptakaz alkalmon és betárazott BF3 kulcsokkal.
-
tDr1v3r
veterán
válasz
scampolo84 #31 üzenetére
Nem, de most valószínüleg sok cheater bevásárolt több kódot is...
-
Csaber
senior tag
Én nem örülök neki , tele lett csalókkal a BF3 ...
-
holodp
aktív tag
válasz
scampolo84 #27 üzenetére
Én a Humbli Bundlinak adtam mind a 10 dolcsimat, szeretnék még sok sok ilyen kis akciót.
Ezek a karitatív szervezetek úgyis mind csak az USA-ban tevékenykednek.
-
6,25usd
nagyon nagyvonalú voltam! -
satz18
őstag
Ők a 9 millán vannak túl én meg a 17. szinten.
-
Mister_X
nagyúr
válasz
scampolo84 #24 üzenetére
Látom, nekem is elkerekedett a szemem. Úgy néz ki, hogy vannak vastag pénztárcával megáldott emberek, akik így adakoznak. Big respect
-
Mister_X
nagyúr
Ha meglenne a tízmillió, az nagyon jó lenne.
-
Polllen
nagyúr
1. Ez egy standalone kiegészítő, nem igényli az alapjáték meglétét.
babicsbalu
Én még nem telepítettem, de biztos, hogy benne van az alap RE3 teljes játék is?2. A plusz játékokat csak azok kapják meg, akik már az elején is megkapták a BF3-t és a Sims 3-t. (vagyis átlagár felett fizettek vagy még az elején szálltak be a buliba)
-
Zedz
addikt
Egy kettő dolgot azért nem értek.
1. Ez a Red Alert csak egy kieg? Kell hozzá az alapjáték, vagy ez annak valami bővített verziója, tehát teljes értékű?
2. Red Alert és Pop az nem volt benne az eredeti csomagban. Tehát ha később jön mondjuk még 1 játék azt mindenki megkapja?
-
N!GhTyka
tag
Sziasztok! Telefonszám megadásnál hogyan kell írni? Így nem fogadja el: +36-30-111-1111 Valaki pls help.
-
tDr1v3r
veterán
Jó volt, én bevásároltam belőle néhány csomagot (elajándékozni szülinapokon, ilyesmikre tök jó), jól látszik hogy ilyen húzócímekkel gyönyörű eladásokat lehet csinálni,
Humbákéknálnagy lehet az öröm odaát hogy ennyi befolyt az érintett alapítványoknak. -
rt06
veterán
de miert nem a pop3d-t tettek bele...bar meg nincs keso
-
scampolo84
aktív tag
Na be is vásároltam
-
vitaro
senior tag
válasz
gyáliSanyi #11 üzenetére
Igen.
-
enginev3.0
félisten
Én is megvettem őket, és még jópár ismerősömnek ajánlottam
-
vitaro
senior tag
Öt dollárért szereztem be tegnap, ennyiért ingyen volt. A Medal of Honor-ra és a Red Alert 3-ra nincs szükségem, ha esetleg valakinek kéne valamelyik, dobjon meg egy privát üzenettel és már küldöm is a kódot. (Írjátok bele, hogy origines vagy steames kell.)
-
csiki_92
aktív tag
válasz
Firkavadasz #6 üzenetére
Igen.
-
Firkavadasz
tag
"akár egyetlen dollárért miénk lehet a Dead Space, Burnout Paradise Ultimate Box, Crysis 2 Maximum Edition, Mirror's Edge, Dead Space 3 és a Medal of Honor című játék."
Most ezt nem értem..
Akkor ezeket mindet egyszerre kapjuk meg? -
gyáliSanyi
őstag
Valaki tudna nekem segíteni a beszerzésben? Van rá 1500 forintom.
-
Az akció után két órával már be is ruháztam rá. Volt már pár jó ajánlat, de ez az akció igen nagyszabású lett.
-
myckie2
őstag
Ha csak 5 játék lett volna a csomagban még akkor is szívesen áldoznák ennyit a játékokért.
-
Zedz
addikt
Pont tegnap vásároltam be, ennyiért tényleg ingyen van. Sőt az alap csomagban még Steamre is megkapjuk a kódot, így akár barátoknak oda is adhatjuk. Remek kis dolog ez!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Új Bontatlan Mac Studio M4 Max 2025 14cCPU /32cGPU / 36GB RAM / 512GB SSD - Azonnal Átvehető Deák.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- ÚJ kipróbálásra felbontott MacBook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azon
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG UltraGear Gaming Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest