Hirdetés
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- Android szakmai topik
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Fotók, videók mobillal
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Új hozzászólás Aktív témák
-
csipszikutya
senior tag
Van itthon egy ilyen, független. Érdekes, hogy azon MM van. Mellé raktam a P8-at és meglepődtem, hogy rendszersebességben felveszi vele a versenyt. De amint megnyitok több appot, ha nem is nagyon de csökken a sebessége, amit akkor látni jól ha egymás mellett van a két telefon.
Nyilván hülyeség összehasonlítani a kettőt, mert nem egy helyre vannak pozicionálva, de nem rossz kis telefon úgy nézve, hogy egy fullos P8 van mellette, de nem is ez volt a célom. -
nightshadow
veterán
"Azért attól függ, mert a Speedstop-ban a Vernee Thor is 45 900 Ft, vagyis van 4e Ft különbség a két telefon között. Ehhez meg azért 2 év garancia jár, hazai szerviz mellett. Amit a Vernee nem tud prezentálni..."
EuStock: Vernee Thor 38,900Ft -1 év garancia - magyarországi szerviz [link]
-
fattyu
veterán
72.5 mm szélesség mióta compact? siralom.
-
Dominó85
addikt
AliceWake
A külső, kijelző oldalon a hátlapot mutató képet szerintem cseréljétek le. Nincs a helyére pattintva normálisan. Vagy 4 fog is kilátszik.
A hardver, EMUI oldalon a teszt táblázatban pedig Maizu m3s szerepel.

Végigolvasva a tesztet, én sajna pont hogy a fiataloknak nem ajánlanám a telefont. Inkább idősebbeknek, akik csak telefonálnak és néha készítenek pár fotót. Bár utóbbi tényleg elég hektikus. Egyik képen reményt láttam, a másikon meg brrr....
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
-
törölt tag
Ezért is fura hogy nincs megemlítve, pedig lesz belőle B20-as is itthon 35 ezresért.
-
törölt tag
válasz
Foglalt név
üzenetére
Ha a telefon a tenyereden fekszik, akkor simán át lehet érni még egy 5,5"-ost is, csak a gyors műveletek (gépelés) lesz kicsit nehézkesebb azért. Ágyban inkább megfogom két kézzel, és nézem a nagyobb képernyőt, minthogy guvadjon a szemem.
Amúgy pedig ha mindenképpen egy kézzel akarnám használni ágyban hanyatt fekve, akkor tennék addig rá egy ilyen tokot, akkor tuti nem esik az arcomra.Kroni1: Ha úgy akarod használni, hogy rámarkolsz teljesen a telefonra, akkor nyilván nem fog menni. De minimális alkalmazkodással nem olyan nagy dolog szerintem.
-
wigo70
tag
nekem ilyen van,teljesen jó.nem akad,nem fagy. vodkafonnál egyébként 20 papírral lett volna drágább a p8 lite.
-
Kroni1
veterán
Nekem a 4.5" a kellemes, a 4.7" (kb 66-67mm szélesség) a határeset. A kompakt házas 5" Mi4C megszokhatatlanul nagy volt nekem egy kézhez, pedig nincs kis kezem.. Vitatkozhatunk ezen, én elfogadom, hogy neked pont jó, de akkor hidd el, hogy nekem - és rajtam kívül sokaknak még - meg nem.
Foglalt név: +1

-
ORCA58
addikt
Ha választanom kellene a Redmi 4 és e között, valószínű ezt választanám. Nagyon jó tapasztalatim vannak a Huawei olcsóbb készülékeivel is. Több is van a családban, atom stabilan működnek, pedig a gyerekek nyúzzák rendesen. Nincs újra indulás, nem kell gyakran újraindítani nincs szükség FR-re, hogy probléma mentesen működjön. Gondolom ez is hasonlóan stabil.
A P8 Lite azért biztos jobb vétel. -
Foglalt név
addikt
Az evolúció sebességét figyelembe véve egy friss oldal. Simogatni lehet, fogni nem(a népesség kb. 95%-ának).
Meggyőzhető vagyok, telefon lefelé néz(fekszel az ágyban pl.) hüvelykujjal a hozzá közelebbi alsó sarok megérint(menü/vissza gomb), átellenes sarok megérint, első sarok megérint. Ha csodával határos módon nem esett az arcodra, légyszi meséld el, mennyire volt kényelmes.
Az én tenyérhosszammal(201mm) a 60mm-nél szélesebb készülékeket egyedülállóaknak gyártják. -
Ennyiért már ki lehet fogni P8 lite-t, ami ezt oda-vissza megeszi reggelire.
Ha már a Speedstop adta a telefont tesztelésre, akkor ott megnézve tényleg mindössze 5e Ft a különbség a kettő között. Márpedig ezért a 10% felárért tényleg ég és föld a két telefon, plusz ott már kint van az EMUI 4.0 (alias Android 6.0). Hátőizé...

A tesztelt telefon tipikus 30 ezres kategória.
Azért attól függ, mert a Speedstop-ban a Vernee Thor is 45 900 Ft, vagyis van 4e Ft különbség a két telefon között. Ehhez meg azért 2 év garancia jár, hazai szerviz mellett. Amit a Vernee nem tud prezentálni...
Máshol 42-44e Ft körül van, és ha így nézzük, akkor tényleg csak a Xiaomi Redmi 4A az, ami alá tud kínálni, de nem hazai hivatalos boltból. Viszont 2 év garit a mellé sem adnak, míg a Huawei ad.
Nem azt mondom, hogy jó vétel az Y6 II Compact, de mindent összevetve nem olyan rossz ajánlat...
-
Obyboy
addikt
válasz
Foglalt név
üzenetére
Sajnos nem is tud sokkal többet felmutatni tőle.

Már nougattal jönnek ki az új telefonok erre ezt kiadják lollipoppal.
Lassan a huawei is elindul a samu nyomdokain és minden hónapra jut majd egy jelentéktelen alsó vagy középkategóriás készülék.
-
Tomikaa.
tag
Ennyiért már ki lehet fogni P8 lite-t, ami ezt oda-vissza megeszi reggelire. Most is arról írok. A tesztelt telefon tipikus 30 ezres kategória.
-
Foglalt név
addikt
Még húzza az S4 mini hála az égnek, de egyre jobban repülök az ilyen hírekre, aztán csak jön a pofáraesés

-
chakram6706
csendes tag
Lányomnak karácsonyra vettem ilyet. Ninncs vele semmi baj, pontosan azt tudja amit elvártam. A lányom nagyon élvez minden percet amikor pötyögteti. A wifi jelvétele pedig igen erős. Játékok, máramit a lányom szeret ( tehát nem a legújabb 3d-s ) minden fut. Szerintem nagyon jó vétel volt.
-
Kroni1
veterán
Szóval mára már tényleg az 5" - amit amúgy nem lehet rendesen egy kézzel kezelni - lett a kompakt.

-
-
Bodz
nagyúr
-
törölt tag
Redmi 4A is simàn lehet alternatíva nem?
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3944
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3610
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B460 i7 10700 32GB DDR4 512GB SSD ASUS TUF RTX 3070TI 8GB Lian Li LANCOOL 207 750W
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)