Hirdetés
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
kidy
csendes tag
válasz
scabi78 #3183 üzenetére
Senki.
Éjszakás műszakban vagyok, akkor vettem le amikor az óra/telefon nagyjából "elkezdte" mérni, lefeküdtünk aludni, és akkor hagyta abba kb amikor felvettem.
Eddig soha nem csinált hasonlót sem.
(és a telefon sem csinált soha semmi hülyeséget AMEDDIG be nem jött ez a google/huawei b*ziság, azóta folyamat rosszabb minden, appok, kifagy, újratölt, megáll, belezoomolva mutatja a hírsávot, stb.) -
soundman1
senior tag
válasz
scabi78 #3153 üzenetére
Volt egy rövid leírás az előtt, hogy ezt leírtam, de volt akinek az nem volt jó (nekem se működött), gondolom teló függő dolog. Keress rá a rövid leírásra, hátha az elég működik.
Pár próbálkozás után a leírásom után felmentek a számlapok az órára, igaz, bonyolultabb lett a folyamat.Egyébként azért írtam le szájbarágósan (ijesztősen), mert így nem fogom elrontani én sem, ha fél év után számlapot szeretnék cserélni. Egyébként ha megnézed, nagy része arról szól, hogy mit mi után kapcsolj ki-be, cseréld a két mobilt.
Miután a taichi-s módszer nem működött tovább, 3 hónap telt el míg rászántam magam, hogy nekifogjak, akkor viszont nem volt megállás. 😉GT2-t nem ismerem. Valószínű több a hely, de ahogy olvastam a gt2 fórumát, anmál is mókolva mennek fel a számlapok.
Vlesi69: Sajnos a rendszer zárt, semmin nem lehet mókolni. Én is gyári számlapok törlésének lehetőségével kezdeném Huawei helyében.
-
kerobi
senior tag
válasz
scabi78 #3156 üzenetére
Nem tudom, nem ismerem a gt2-t igazából csak az üzemideje miatt vettem huawei-t semmi más szempontból nem tetszik. Egy jó szíjjal és számlappal viszont sokat lehet dobni rajta. Ha 4-5 számlapot felteszel azzal el lehet lenni. Abból úgyis lesz 1 kedvenced és azt fogod használni.
-
kerobi
senior tag
válasz
scabi78 #3153 üzenetére
https://www.youtube.com/watch?v=8PVD1nXv5_k&list=LL9Ve4prJQYNCNVa1U3X1GYg&index=8
Ha nem megy egyik androidos eszközzel próbáld másikkal. Ha rootolt, egyszerubb dolgod van. Akkor azt hiszem csak multiple watchface és annyi. Linkek a youtube leirásban.
-
soundman1
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Ahhoz képest, milyen jó AMOLED kijelzőt kapott, a gyönyörű Watch GT aktivitáskövetésen túl nem sokat tud. Azt viszont elég jól, és rendkívül kitartóan.
- Háztartási gépek
- PlayStation 5
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Mikrotik routerek
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- OLED TV topic
- Androidos fejegységek
- Lézervágás, gravírozás
- További aktív témák...
- Apple Watch Series SE 2024 40mm Stairlight ÚJ BONTATLAN Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Gara
- Apple Watch Nike Sport Band - Pure Platinum/Black - 38/40/41MM
- Huawei Watch GT 4, 1 Év Garanciával
- újszerű Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular 49 mm-es titántok 2 év garancia ajándék extra szíj
- Új Ticwatch Pro 5 Enduro Google WearOS 2 év garancia
- Apple Watch Series 3 42mm Szürke
- Eladó/cserélhető gyönyörű Apple Watch S9 rozsdamentes acél, 45mm, ezüst, 96% akksi
- Apple watch 7 45mm eladó
- Galaxy Watch 4 Classic 46mm ezüst, Wifi, BT (SM-R890) ajándék 13db szíjjal
- Kb 1 hetes és makulátlan Apple Watch Series 10 46mm Alu GPS+ Spigen Rugged Armor Pro tok (2év gari)
- Lenovo Thinkpad T480 csak belső akku. 8-32GB 256GB-2TB
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest