- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
mycso
veterán
Szia, nekem GT3 pro van (mondjuk még csak 6 napja), az akku idő nagyon pazarnak tűnik. Az értesítésekkel eddig nekem nem volt gondom, minden át jött (naptár, üzenetek, gmail, viber, messenger).
A minap jöttem rá egy funkcióra, hogy pl. messenger üzenetekre az óráról is tudok reagálni (előre megírt szavak/mondatok és emoji-k).Ami nálam picit furán működik az az időjárás kijelzése/frissítése. Az olyan, mintha néha lemaradna - nem frissülne.
-
Cyberfaust
csendes tag
Gt 3 pro tulajként a különbözőségekről nem nagyon tudok nyilatkozni, mert a többit nem ismerem. A vastagság nem zavaró, sztem arányos az átmérővel, nem túl vastag. Ingyenes számlapokból 600 ig számoltam és még vannaka fizetösek 100- 1200 huf között. A rendszere feltételezem ua. Nekem egy honor watch magic volt előtte, és rendszer felépítése kb ugyan az.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch Ultra 2 49MM e-Sim 2028.06.05-ig Média Markt Garancia Makulátlan Új állapotú
- Amazfit GTR 2 Classic okosóra dobozában töltőkábellel
- Apple watch Ultra 2 megkímélt akku 100% 2025.08.25.Apple jótállás beszámítok!
- Garmin Fenix 6 Sapphire
- Arany színű Amazfit GTS 2 okosóra dobozában töltőkábellel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! MacBook PRO 13" Early 2015 - i7 I 16GB I 1TBSSD I 13,3" Retina I OS X Monterey I Cam I Gar
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest