Hirdetés
- Google Pixel topik
- 10" alatt maradhat a Samsung harmonikamobilja
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ruzsass
tag
válasz
Black_Raven #209 üzenetére
Ez a nehezebb kérdés elég relatív, mert akinek volt korábban acél vázas órája ebben a méretkategóriában, mint nekem ahhoz képest ez pillekönnyű óra és igen is érződik a titán súlycsökkentő szerepe, de aki a műanyag órákhoz szokott ahhoz képest érződik valóban, hogy nehezebb.
Érdemes egy próbát tenni a csuklón mielőtt megvennéd, mert nekem is vékony a csuklómnál, de én egy másik bőrszíjat választva, ami jobban megtörik/meghajlik a csatlakozásnál nagyon jó feszesre tudtam állítani az órát és azóta egyáltalán nem zavar a nagy mértete és egyáltalán nem lötyögős egyedül a vastagságát kell megszokni az órának, mert kezdetben elég könnyen odavágja az ember mert jobban kilóg a kéz síkjából, de szerencsére iszonyat strapabíró ez a váz és a üveg is.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Qi töltésre váltott és prémium kivitelt kapott a Huawei óraszéria, ám okosabb nem lett.
- Samsung S22+ telefon tokok
- Apple Pencil USB-C (A3085) Érintőceruza, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Apple Garancia
- Eladó PULUZ 3-csuklós fényképező állvány (tripod, 106cm) c-clamp + mobiltartó (PU3103B)
- Spigen Thin Fit Pro + Spigen Slim Armor Pro Samung Galaxy Z Fold5 -höz
- Gamevice kontroller - iPad mini
- Huawei P20 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800XT 16GB Pure Base 500 White 1000W
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Z Flip 5 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest