- Google Pixel topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Elérhető az alvási apnoe funkció a magyar Samsung órákon
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ruzsass
tag
válasz
Black_Raven #209 üzenetére
Ez a nehezebb kérdés elég relatív, mert akinek volt korábban acél vázas órája ebben a méretkategóriában, mint nekem ahhoz képest ez pillekönnyű óra és igen is érződik a titán súlycsökkentő szerepe, de aki a műanyag órákhoz szokott ahhoz képest érződik valóban, hogy nehezebb.
Érdemes egy próbát tenni a csuklón mielőtt megvennéd, mert nekem is vékony a csuklómnál, de én egy másik bőrszíjat választva, ami jobban megtörik/meghajlik a csatlakozásnál nagyon jó feszesre tudtam állítani az órát és azóta egyáltalán nem zavar a nagy mértete és egyáltalán nem lötyögős egyedül a vastagságát kell megszokni az órának, mert kezdetben elég könnyen odavágja az ember mert jobban kilóg a kéz síkjából, de szerencsére iszonyat strapabíró ez a váz és a üveg is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Spigen Thin Fit Pro + Spigen Slim Armor Pro Samung Galaxy Z Fold5 -höz
- Motorola Edge 50 neo tokok 3db
- Nagyon jó minőségű usb c-c kábel adat és töltőkábel 1 méter
- Karctalan kijelző? Hydrogel fóliával gyerekjáték. Most 3.000 Ft-tól minden telefonra/okosórára!
- Pitaka Iphone 12 mini tokok és Pitaka MagEZ Card Sleeve
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- iKing.Hu - Apple 16 Pro Max - Natural Titanium - Új, kipróbált
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged