Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kinder
senior tag
Tudom, "fújj apple", de az SE ezt agyonveri tudásban, és 2 év múlva sem 1 Ft-ot fog érni.
Igen, a forma szebb, de a többi "tudása" ennyiért ma már nagyon drága. -
törölt tag
Nem ertem miert nem tesztelitek le IOS alatt hogy mukodik. Alapnak kene lenni hogy iPhone felhasznalok is tudjak mire szamithatnak ha ilyet vesznek.
-
mateo91
tag
Tehát semmivel sem tud többet az 54ezer forintos Magic Watch 2-től.
:D
-
Bennyboy
őstag
Most néztem rá a Garminra és az nagyon nem egy kategória mint ez az óra csak árban ami meg nevetséges (NFC-s fizetés, spotify, wifi stb.) El is gondolkoztam rajta, h lecserélem a mostani Gt2-met a garminra. Nem tudom, h kerülte el a figyelmemet eddig de köszi.
[ Szerkesztve ]
ELADÓ D3 ROS CE 15k
-
Gauguin
tag
Garmin Venu, kb. ugyanennyiért, Garmin háttérrel, 5-6 napos üzemidővel, szintén amoled.
Érdekes nyitóár.
-
atike
nagyúr
Gyönyörű az tény. De a hiánylista számos, és ezért az árért (szerintem) kevés az, hogy milyen jól néz ki.
Az értesítések kezelése már rendben van? Azaz egyértelmű a küldő app és nem csak az üzenet eleje látszik...?
-
Fall-N
veterán
Ez sem egy jó ajánlat. Főleg ha az USA huzavona miatt majd nem gyárthat semmit a Huawei amiben amerikai liszenszen alapuló alkatrész van (SoC például). Akkor gyorsan vége lesz a támogatásnak. Sajnos efelé mutatnak a történések.
Egyébként sem jobb ajánlat, mint bármelyik Amazfit óra vagy valamelyik Samsung modell.
-
Mimus
lelkes újonc
" a GT 2 Pro megijesztett az erdőben egy csapat nyugdíjast, amikor elhaladtam mellettük" 😂
-
gery2123
őstag
Vastagon fogott a toll az árképzésnél az biztos, de hol nem fog vastagon mostanában...
-- PSN_ID: GerY2123
-
WildSeven
tag
Pont ezért nem lesznek olyan értékesek sem, ezeknek a tudása pillanatok alatt semmivé avul, egy automata óra pedig mindig érték lesz
EVGA 3080 Ti FTW3 Ultra / R5 5600X / Arctic Liquid Freezer II 240 / Corsair Vengeance LPX 32GB DDR4 3600Mhz / Gigabyte B550M AORUS PRO-P / 870 EVO 2TB + 1 TB / MP510 1TB / ADATA SX8200 2TB / Alienware 34" 21:9 / Corsair K70 / Logitech G Pro Wireless / iPhone 12 Pro / Apple Watch Series 6 44mm
-
őstag
Ezek az okosórák hiába okosak soha az életben nem lesznek olyan szépek mint egy automata óra, privát véleményem
PH PS5/XBOX discord link https://discord.gg/QUKTTkrrrA
-
Bennyboy
őstag
Kezd elszállni nagyon az ára ahhoz képest, h szinte alig van előrelépés a GT2-höz hasonlítva.
ELADÓ D3 ROS CE 15k
-
Hallosz
senior tag
A Samu Tab 7 és 7+ teszt mikorra várható? Az sokkal jobban érdekel.
-
WildSeven
tag
MENNYI?!
Vicc kategória egy "buta" okosóra ilyen áron, a galaxy watch 3 jelenleg ~116k, milliószor ennyi tudással, csak akkuban gyengébb.EVGA 3080 Ti FTW3 Ultra / R5 5600X / Arctic Liquid Freezer II 240 / Corsair Vengeance LPX 32GB DDR4 3600Mhz / Gigabyte B550M AORUS PRO-P / 870 EVO 2TB + 1 TB / MP510 1TB / ADATA SX8200 2TB / Alienware 34" 21:9 / Corsair K70 / Logitech G Pro Wireless / iPhone 12 Pro / Apple Watch Series 6 44mm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest