- HMD Skyline - jó szerelés
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
g0dl
addikt
Szerintem az a mérvadó, hogy gps használattal mennyit bír, nem csak akkor, mikor csupán karóra.
Ha egy hosszú hétvégén, gps-es túrázással sok mozgással nem gond, ha otthon marad a töltő, az már egy jó eredmény az apple/samsung összehasonlításban.Engem az zavar leginkább, hogy a biciklizést nem ismeri fel automatikusan, és hogy egy picit hosszabb gyaloglásnál érdeklődik, hogy akkor ez most milyen edzés. Az emberek szoktak edzésen kívül is gyalogolni.
-
Csika11
csendes tag
Ez tényleg kiváló. Én pénteken este 6-közé vettem le a töltöről, azóta 6 óra túra, 1 óra bringa és fél óra gps-el kísért séta. Most (3 nap után) már csak 31%. Ez azért vérszegényebb. Bár napi 50-60 értesítés is van. Bekapcsolva azok vannak, mint Nálad is. Az aksi meg "formálódik", ez volt a 2. töltés.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Watch 9 45mm Újszerű Cellular Rozsdamentes Acél/Akku 98%/p4358
- Apple Watch S6 44 mm NIKE EDITION - NEM MŰKÖDŐ KÉPERNYŐ
- új bontatlan Apple Watch Series SE 2.gen GPS 40mm csillagfény alumíniumtok Apple
- Samsung Galaxy Watch Ultra 2év garancia!
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Se Series SE 2024 40-44mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év apple Garancia.
- Bomba ár! Dell Latitude E6230 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest